Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Finland is veelzijdig land. Een mooie manier om het land beter te leren kennen is om dit te doen met een rondreis Finland. Het land is niet alleen een uitstekende bestemming voor een vakantie tijdens de zomermaanden, maar zeker ook tijdens de wintermaanden. Zo kunt u in de wintermaanden tijdens een rondreis Finland diverse bijzondere belevenissen bijboeken zoals bijvoorbeeld een sneeuwscootersafari of een rendiersafari.

Onze adviseurs

Eigenlijk vond ik alles in Lapland geweldig! De elanden, de husky’s, de sneeuwscootersafari (in de lompe thermo-overal), de hotels en het eten. Echt een onvergetelijke ervaring!

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Onze rondreis Finland is zeer geschikt voor de avontuurlijke vakantieganger. Of u nu kiest voor een enerverende wintervakantie of een iets rustigere vakantie tijdens de zomerrmaanden.

In de wintermaanden kunt u denken aan fantastische hoogtepunten als een huskysafari, een ijsbrekercruise, een sneeuwschoenwandeling, een bezoek aan de Noordkaap en bijvoorbeeld een bezoek aan de Kerstman. In de zomermaanden kunt u denken aan een bezoek aan de hoofdstad Helsinki, bekijkt u ons aanbod voor een stedentrip Helsinki. Maar ook een bezoek aan Rovaniemi de woonplaats van de Kerstman en aan prachtige natuurgebieden en landschappen. 

Naast onze rondreizen Finland kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een wintersportvakantie Fins Lapland.

Heeft u ook zin in een unieke vakantie? Boek dan snel een rondreis Finland.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties

Ervaringen

Jan de Wit De reis door Lapland was echt onvergetelijk! We hebben echt genoten van de hele reis, maar in het bijzonder van de ijsbrekercruise!
Lees meer Lees minder
Paul Ook tijdens mijn derde reis naar Lapland heb ik opnieuw geen Noorderlicht gezien. We gaan het volgend jaar gewoon opnieuw proberen!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Rondreis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!