Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Wilt u een mooie autorondreis maken door schitterende natuur? Dan is een fly-drive Finland een uitstekende keuze. Onze fly-drives Finland starten in Helsinki en gaan langs de mooiste steden, dorpen en natuurgebieden. Uitgestrekte meren, kilometers bossen, veel rust en ruimte zorgen voor een heerlijke invulling van uw vakantiedagen.

Onze adviseurs

Onze fly-drives Finland zijn met zorg samengesteld en uitgekozen. Aan het einde van de dag hebben we voor u een overnachting gereserveerd in een prima hotel. Het ontbijt is inbegrepen, u kunt zelf naar keuze eventueel halfpension reserveren. Bij al onze fly-drives worden routebeschrijvingen geleverd met tips voor bezienswaardigheden, natuurgebieden en excursies onderweg. Een onbezorgde vakantie, alles geregeld van A tot Z, daar staan we voor.
Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen

Met de auto door Nationale Parken

Fly-drives Finland zijn ideaal om in relatief korte tijd veel van het land te zien. U vliegt vanuit Amsterdam rechtstreeks in ca. 2,5 uur naar Helsinki. de toegangspoort naar zuid- en centraal Finland. U haalt uw huurauto op en u start uw rondreis. Bij uw fly-drive Finland zijn de overnachtingen door ons vastgelegd maar bepaalt u zelf uw route van de ene naar de andere plaats.

Aan het einde van uw fly-drive Finland kunt u nog een paar dagen verlengen in de leuke hoofdstad Helsinki. Kijk voor meer informatie bij ons aanbod stedentrip Helsinki.

Vindt u een fly-drive ook de beste manier om een land te verkennen maar is Finland niet de juiste bestemming voor u, kijkt u dan eens bij ons aanbod fly-drive Noorwegen of fly-drive IJsland.

Ervaringen

Fam. Berrevoets, Zeeland Na een goede vlucht met KLM naar Helsinki, onze huurauto opgehaald en daarna de prachtige rondreis Land van Duizend Meren gemaakt. Een aanrader!
Lees meer Lees minder
Jan van Zomeren, Willemstad Autorijden in Finland is zeker geen straf. De lange wegen, slingerend tussen de meren, met je blik op oneindig! Heerlijk! Het eten was prima, de dagen lekker lang, maar het water in de meren ijskoud!
Lees meer Lees minder
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!