Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Fietsvakanties / Donau

Fietsvakantie Donau

Der schönen blaue Donau

Lees alles over deze vakanties

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie
Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Het is één van de meest bezongen rivieren van Europa. De beroemde rivier is dan niet meer zo blauw als in de liederen wordt omschreven, de fietsroute langs de Donau is wél een van de meest geliefde en bekendste routes van Europa!

Onze adviseurs

Of u nu een beginnend fietser bent of meer ervaren. Een fietsvakantie Donau is voor iedere fietser weggelegd. Dankzij de vlakke paden, de goede treinverbindingen en de vele veren is het voor iedere fietser mogelijk te genieten van een ontspannen fietsvakantie aan de Donau. Een fietsvakantie Donau is echt genieten. Genieten van het bewegen in de buitenlucht, de pittoreske dorpjes, de gastvrijheid, de mooie steden en de indrukwekkende natuur.

20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
Karin Camping specialist
20120604_DeJongIntraVakanties_598-bewerkt
Ellen Italië expert

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Een fietsvakantie Donau betekent genieten van prachtige landschappen en rijke culturele historie. Ontspannen fietsen over vlakke paden, langs schilderachtige dorpjes met hier en daar een welverdiende pitstop op een van de terrasjes. Maak kennis met prachtige steden als Passau, Linz en Wenen. Maar ook de overweldigende 'Donauschlinge' en het wijngebied de Wachau mogen zeker niet ontbreken tijdens uw fietsvakantie Donau.

Overnachten in luxe hotels, comfortabele gasthöfen of aan boord van een rivierschip, alles is mogelijk tijdens een fietsvakantie Donau.

U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:     

 • Van Passau naar Wenen met verblijf in 4-sterren hotels
 • Gemoedelijk Passau Wenen met verblijf in 3/4-sterren hotels en pensions
 • Van Passau naar Wenen in Vogelvlucht met verblijf in 3/4-sterren hotels
 • Klassieke steden aan de Donau. Hierbij fietst u door naar Boedapest en Bratislava. Met verblijf aan boord van het rivierschip MS Primadonna
 • De Donau in driekwartsmaat, met een hele dag Wenen. U verblijft aan boord van de MS Normandie
 • Fietsen en varen door 4 landen, met een hele dag Wenen, Bratislava en Boedapest. U verblijft aan boord van de MS Normandie

Naast onze fietsvakanties Donau kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor andere fietsvakanties Oostenrijk een fietsvakantie Bodensee en nog veel meer leuke en bijzondere fietsvakanties. Maar ook een autovakantie Oostenrijk en verschillende busreizen Oostenrijkvindt u terug in ons aanbod.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie

Ervaringen van onze klanten

Dhr en Mevr de Bakker De Donau is een van ons meest favoriete fietsroutes. We hebben deze reis al 4x eerder gedaan en iedere keer weer zien we nieuwe stukjes. We kunnen vrij ontspannen fietsen. Ik fiets graag wat harder en daarom hebben we dit jaar voor het eerst een elektrische fiets gehuurd voor mijn vrouw. Dit is ons allebei erg goed bevallen. Passau vinden we schitterend en we boeken dan ook altijd een nachtje extra in deze stad.

Lees meer Lees minder

Dhr en mevr Jaspers Werkelijk genieten!

Lees meer Lees minder

Leo en Willemijn Agtmaal Dit jaar voor het eerst een fietsvakantie gedaan. We hebben gekozen voor de Donau omdat we van vrienden hoorden dat het hier zo fijn vlak is langs het water en dat het zo een mooie route is. Dat klopte helemaal! We hadden ook nog eens schitterend weer en het fietsen ging heel makkelijk. We hebben echt genoten van deze vakantie en zullen zeker vaker gaan fietsen tijdens de vakantie.

Lees meer Lees minder

In beeld

 • Spitz
  Spitz
 • Grein
  Grein
 • Spitz
  Spitz
 • Fietsers onderwe
  Fietsers onderwe

Populaire vakanties in Donau

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!