Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

Voor uw vliegvakantie Engeland hebben wij enorm veel mogelijkheden. Londen, Bristol, Manchester en Birmingham. Alle luchthavens zijn centraal gelegen en u kunt letterlijk alle kanten op. Uiteraard verzorgen wij ook de huurauto, accommodatie en eventuele excursies.

Onze adviseurs

De mogelijkheden om naar Engeland te vliegen zijn eindeloos. Vanaf vele luchthavens in Nederland, naar vele luchthavens in Engeland. Op de heenreis komt u bijna op hetzelfde tijdstip aan, als dat u vanuit Nederland vertrokken bent, in verband met het uurtje tijdverschil. Wist u dat London City Airport ideaal is voor een stedentrip Londen? U bent zo in het centrum van de stad!

Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

De mogelijkheden zijn eindeloos

Engeland is een schatkamer aan kunst, cultuur en natuur. Maar Engeland is ook het land van fish & chips, English breakfast, high tea, links rijden, traditie en (pre)historie. Tegenwoordig is het land op alle mogelijke manieren te bereiken, waarbij het reizen per vliegtuig de snelste is.

Een vliegvakantie Engeland brengt u in een uur tot anderhalf uur op de plaats van bestemming. Wij kunnen voor u op de luchthaven een comfortabele huurauto reserveren (met het stuur aan de juiste kant) waarna u aan uw rondreis begint of naar uw accomodatie in Engeland rijdt. In Engeland bieden wij diverse accomodaties aan, van Bed & Breakfasts en traditionele Inns tot vakantiewoningen en stacaravans. Voldoende mogelijkheden dus! Aan u de keuze, wij adviseren u graag. 

Voor uw rondreis Engeland hebben wij diverse mogelijkheden, u kunt per bus, auto of huurauto uw rondreis maken. Bekijk ook eens onze fly drives Engeland. Ons aanbod van vliegvakanties Engeland is groot, een stedentrip London is eveneens mogelijk. Gaat u liever toch met de eigen auto op pad, dan hebben we uiteraard ook een aanbod autovakantie Engeland.

Links rijden valt reuze mee, maar voor sommigen is het toch een obstakel. Als u er tegenop ziet om zelf met de auto de weg op te gaan, is één van onze comfortabele busreizen Engeland vast een goed alternatief.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Vliegvakanties

Ervaringen

Bertina van Dam, Zoetermeer Super snel en veilig. Bespaart een hoop tijd. Ter plaatse een huurauto geregeld en daarna op pad. Ideaal.
Lees meer Lees minder

Vliegvakanties in beeld

 • Leeds Castle
  Leeds Castle
 • Lake district
  Lake district
 • Lower Slaughter in Cotswolds
  Lower Slaughter in Cotswolds

Populaire vakanties in Vliegvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Vliegvakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!