Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Engeland heeft prachtige regio's die zich uitstekend lenen voor een fly-drive Engeland. Historische en culturele bezienswaardigheden kunnen worden afgewisseld met pittoreske dorpjes en mooie landschappen. Engeland beschikt over diverse centraal gelegen luchthavens die als startpunt voor uw fly-drive gebruikt kunnen worden. Op de luchthaven staat uw huurauto (met het stuur aan de juiste kant) klaar en kan uw rondreis beginnen.

Onze adviseurs

Een fly-drive is een uitstekend alternatief voor vakantiegangers die niet per boot naar Engeland willen reizen. Een snelle manier om op de plaats van bestemming te komen en aan uw rondreis te beginnen. De huurauto-tarieven zijn tegenwoordig 'all-inclusive'. Dat betekent dat een volledig verzekeringspakket zit inbegrepen en er ter plaatse geen extra verzekeringen meer afgesloten hoeven te worden en er ook geen eigen risico meer is bij schade. Een veilig en onbezorgd gevoel!
Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert

Populaire bestemmingen

Ontdek de cultuur en natuur van Engeland

Engeland heeft naast de wereldstad Londen nog veel meer te bieden, zo zijn de steden Liverpool en Manchester zeker een bezoek waard. Tijdens de fly-drive Engeland maakt u kennis met de mooiste kastelen die opvallen in het glooiende landschap en de landhuizen die achter de volgende heuvel opdoemen. De pittoreske (haven)dorpjes met levendige marktplaatsjes en schitterende kust van Engeland mag u ook zeker niet overslaan. Daarnaast is Engeland ook het land van een heerlijk English Breakfast, high tea, fish & chips en uiteraard het links rijden.

Tijdens de fly-drive Engeland kunt u verblijven in verschillende accommodaties, van Bed & Breakfasts en traditionele Inss tot vakantiewoningen en stacaravans, het aanbod is groot. Onze Engeland specialisten hebben voor u een keuze gemaakt uit accommodaties, mocht u hiervan af willen wijken dan is dat uiteraard mogelijk. Reistijden tussen de accommodaties zijn prima te doen, al bent u vrij te bepalen welke route u neemt en welke bezienswaardigheden u bezoekt.

Met onze zorgvuldig samengestelde fly-drives Engeland garanderen we, dat u onbezorgd kunt rondreizen en veel van het land kunt zien, ervaren en ontdekken.Maak een keuze uit de fly-drives Engeland die onze reisspecialisten hebben samengesteld. Of toch liever een eigen invulling geven aan de reis? Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw ideale fly-drive Engeland.

Naast fly-drives Engeland bieden wij ook fly-drives in andere landen, zoals bijvoorbeeld Fly-drive IJsland of fly-drive Ierland. Of bekijk eens ons uitgebreide aanbod met fly-drives Schotland! Liever niet zelf rijden? Bekijk dan onze busrondreizen Engeland.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie

Ervaringen

Anja de Wit, Breda Een prima alternatief als je bang bent om te varen. Voor mij nooit meer een ferry. Dus dan blijft er alleen de trein of het vliegtuig over.
Lees meer Lees minder
Anja de Roo, Amsterdam Heerlijk om snel op de bestemming te zijn en voor mij was het belangrijk om een huurauto te hebben met het stuur aan de 'Engelse' kant. Links rijden valt reuze mee!
Lees meer Lees minder
Diny & Ad van Woerkom, Deventer Vorig jaar met de boot geweest maar dat duurt zo ontzettend lang, dat we dit keer voor het vliegtuig hebben gekozen. Geen problemen gehad bij het ophalen van de huurauto, dus wij hebben onze keuze voor de toekomst gemaakt.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Fly-drive

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!