Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Kamperen Engeland is niet te vergelijken met kamperen in de zuidelijke Europese landen. De weersinvloeden zorgen er voor dat het leven zich wat vaker binnen afspeelt. Maar daar zijn ook de stacaravans in Engeland op ingericht, groter en luxer. Verder spelen de vakantieparken hier op in door zeer veel activiteiten te organiseren om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Kamperen Engeland zal zeker ook uw kinderen aanspreken.

Onze adviseurs

Kamperen in Engeland is wel iets anders dan kamperen in de rest van Europa, maar groeit de laatste jaren in populariteit bij de Nederlanders. Het kampeerleven in Engeland speelt zich wat minder in rondom de mobilhome af. De vakantieparken van Haven Holidays kennen allemaal een centraal gedeelte waar de zwembaden, restaurants, entertainment en activiteiten plaatsvinden. Alle vakantieparken liggen bij of vlakbij de kust en op een mooie dag is het heerlijk toeven op het strand. Het interieur van de mobilhomes is in het algemeen beter en ruimer dan in de rest van Europa. En uiteraard kunt u de dagen vullen met talrijke leuke uitstapjes naar kastelen, leuke dorpjes, oude steden met kathedralen en interessante musea. 
Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert

Populaire bestemmingen

Campings Engeland

Kamperen Engeland betekent genieten van een indrukwekkende verscheidenheid en afwisseling. Van glooiende heuvels, geweldige landschappen, beboste dalen, historische en soms slaperige dorpjes, de typische bruisende steden, maar zeker ook het strand. Liefhebbers van dit alles kunnen zeker gaan voor een camping Engeland. In ons aanbod stacaravans kunt u kiezen uit Superior, Deluxe of een Prestige. Allen zijn ruim en comfortabel ingericht. Ideaal voor uw kampeervakantie Engeland!

Engeland biedt u en uw kinderen een schatkamer aan kunst en cultuur, wat met name te vinden is in de talrijke kastelen en landhuizen. Tevens komt u hier ook schitterend aangelegde tuinen tegen die tot ieders verbeelding spreken. En wat denkt u van een heerlijk dagje aan het strand ter afwisseling of misschien wel een stedentrip London. Vanaf alle campings Engeland zijn leuke uitstapjes naar attracties en bezienswaardigheden te maken.

Als vakantiebestemming is Engeland ook eenvoudig te bereiken, met een halve dag reizen kunt u al aan de overkant zijn. Indien u een ander type vakantie zoekt hebben wij diverse mogelijkheden voor u:
Autovakantie Engeland
Rondreis Groot-Brittannië

Engeland is geschikt voor iedereen. Wacht niet langer en boek uw volgende vakantie naar Engeland! En geniet van een van onze campings Engeland!

Ervaringen

Fam. de Ruiter - Ridderkerk Engeland is niet direct de eerste optie waaraan je denkt bij een kampeervakantie. We zijn in de meivakantie een paar dagen in Zuid-Engeland geweest en hebben een prima vakantie gehad.
Lees meer Lees minder
Albert en Bettina Buster - Tilburg Als het weer iets minder is, zijn er veel leuke alternatieven voor het strand. Het is alleen al mooi om oude kastelen en burchten te zoeken. Onze kinderen zijn er dol op.
Lees meer Lees minder
Hugo en Jeanette van der Male Onze eerste kampeervakantie in Engeland was al direct een topper, want we hadden er een totaal ander beeld bij. Prima stacaravan op een prachtige camping en volop animatie voor de kinderen. Dat is nu 10 jaar geleden. Daarna zijn we niet meer weg geweest uit Engeland. Een prachtig vakantieland.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Exterieur
  Exterieur
 • Zwemplezier
  Zwemplezier
 • Strand
  Strand
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!