Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Engeland / Autovakanties

Autovakantie Engeland

Lekker dichtbij!

Lees alles over deze vakanties

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Autovakantie Engeland zijn momenteel niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Een autovakantie Engeland brengt u naar het land van de fish & chips. Maar er is veel meer, Engeland herbergt een schatkamer aan kunst en cultuur, die het waard is om ontdekt te worden. Daarom is een autovakantie Engeland een perfecte keuze.

Onze adviseurs

Ik vind Engeland een heerlijk vakantieland. Vriendelijke mensen, leuke bezienswaardigheden en van die typisch engelse dorpjes, steden, gewoonten en gebruiken. Je moet er misschien van houden, maar dat doe ik zeker. Er is altijd iets te doen in Engeland, waar je ook bent. En dan de gezelligheid in de pub, het 'krakende' hotel... ja, dat vind ik het echte vakantiegevoel!

20120604_DeJongIntraVakanties_505-bewerkt
Heleen Productmanager Scandinavië
20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Productmanager Duitsland

Populaire bestemmingen

Voor ieder wat wils!

Een vakantie Engeland 2017 is veelzijdig op allerlei gebied. U kunt een korte vakantie van enkele dagen boeken of een lange (rond)reis van twee of drie weken. U kunt in traditionele Bed & Breakfasts of Inns overnachten, maar ook in modernere hotels. In ons aanbod autovakanties Engeland en rondreizen Engeland hebben we het aanbod zodanig geselecteerd, dat u altijd dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden verblijft. Uiteraard kunt u zelf bepalen wat u precies wilt zien en hoe lang u er wilt blijven. 

Verblijft u liever wat langer op een bepaalde plek? Dan is een vakantiewoning of vakantiepark wellicht een goed idee. Vanuit uw huisje maakt u dagelijks uitstapjes en 's avonds heeft u alle vrijheid om thuis te koken, uit eten te gaan of nog iets te ondernemen op het vakantiepark. U kiest zelf wat het beste bij u past.

Engeland heeft het hele gezin iets te bieden: geschiedenis en historie in musea en kastelen, overblijfselen uit de prehistorie, zoals bijvoorbeeld het wereldberoemde Stonehenge, prima winkelmogelijkheden in leuke steden als Canterbury of Londen, maar ook thematische attracties: de Beatles in Liverpool, LEGOLAND® Windsor en de Vikingen in York.

Omdat Engeland grenst aan Wales en Schotland, bieden we ook in die landen diverse autovakanties. Bekijkt u onze autovakantie Walesof autovakantie Schotland. Wilt u combinaties maken en alles zien? Kijkt u dan ook bij ons aanbod autorondreis Groot Brittannië. Of ontdek de steeds pulairder wordende campings Engeland.

Wilt u het land liever met een groep en deskundige reisleiding ontdekken? Dan hebben we voor u diverse interessante busreizen Groot Brittannië.

Ervaringen van onze klanten

Pieter en Pia Thijssen, Goes We wilden er een paar dagen tussenuit, en we hebben gekozen voor een korte 4 daagse vakantie de Tuinen van Kent. Het is ons prima bevallen. Goed te doen met eigen auto.

Lees meer Lees minder

Bert en Jose van Alphen, Sittard Leuke vakantie gehad, in Poole aan de zuidkust van Engeland. Het weer viel erg mee, we hebben veel gezien o.a. prachtige tuinen bij Compton Castle.

Lees meer Lees minder

Jantien en Astrid, Groningen Het links rijden viel me reuze mee! Als je vanaf de boot komt, gaat het bijna vanzelf. Cambridge was het hoogtepunt van onze korte reis: wat een enorm leuke stad is dit. Kunnen we iedereen aanraden.

Lees meer Lees minder

In beeld

 • Panoramabeeld heggen
  Panoramabeeld heggen
 • Cottage
  Cottage
 • Caerphilly Castle
  Caerphilly Castle
Bekijk 0 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!