Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Oktober 2022
November 2022
December 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Moezel
Goed voorbereid op vakantie

De schilderachtige Moezel kronkelt met scherpe bochten door Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Tijdens uw autovakantie Moezel krijgt u waarschijnlijk met dezelfde bochten te maken, zeker als u de gezellige Moezelstadjes gaat bezoeken. Het Moezelgebied biedt verder naast prachtige wijnen ook veel natuur. Dat wordt genieten tijdens uw autovakantie Moezel!

Onze adviseurs

Meerdere keren per jaar breng ik een bezoek aan de Moezel. Stadjes als Trier en Cochem voelen als thuis. Wij nemen altijd de fietsen mee, want langs de rivier kun je perfect fietsen. We vinden het ook altijd erg leuk om bij een wijnboer zijn wijnen te proeven, zo vinden we iedere keer wat lekkers om mee naar huis te nemen.

20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Productmanager Duitsland
20120604_DeJongIntraVakanties_505-bewerkt
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen in Moezel

Proeven!

Het Moezeldal is wereldberoemd vanwege de bekende wijnen die er vandaan komen en een eeuwenoude rijke cultuurgeschiedenis die ver terug gaat tot de Romeinse en Keltische tijd. Tijdens uw autovakantie Moezel komt u hiervan overblijfselen tegen die goed bewaard zijn gebleven in de valleien. Tientallen burchten en kastelen zijn langs de rivier te vinden. Wij raden u aan om Burg Eltz en Burg Cochem op uw autovakantie Moezel zeker te bezoeken. In de Moezel draait alles om wijn. Elk dorpje heeft zijn eigen wijnfeest met de nodige folklore. Dat zult u zeker gaan tegen komen. Enkele Moezelstadjes die u zeker niet mag missen zijn Cochem en Trier.

Indien u meer en andere autovakanties zoekt adviseren wij u om eens te kijken bij ons aanbod autovakanties Duitsland of autovakanties Zwitserland. Wij zorgen er voor dat bij de bestemming van uw keuze u een perfecte accommodatie bij kunt boeken.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 5 vakanties in Moezel

Ervaringen

Dennis en Lolita Pijnacker Op onze zomervakantie hebben we genoten van de uitstapjes, oa. de twee burchten bezocht. Dat is zo imposant je komt niet uitgekeken. Overigens is de natuur en de Moezelwijn ook perfect. Ons onderkomen ook prima.
Lees meer Lees minder
Theo en Lena van Minderhoudt Wij komen hier al voor het derde jaar. De Moezel streek is gewoonweg prachtig en wij kunnen het iedereen aanraden. Steeds een andere accommodatie en geen klachten.
Lees meer Lees minder
Claudia en Zico Slokkers We zijn van de 14 dagen, zeker 12 dagen op pad geweest. Want als je iets wil zien moet je de deur uit uit. Prima vakantie gehad goed hotel, eten en drinken prima. We gaan zeker nog eens terug.
Lees meer Lees minder

Moezel in beeld

 • Moezel
  Moezel
 • Moezelwijn
  Moezelwijn
 • Wijn aan de Moezel
  Wijn aan de Moezel

Populaire vakanties in Moezel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 5 vakanties in Moezel
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!