Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Als u aan kerstmarkten denkt, denkt u vast al snel aan Duitsland. De kerstmarkten Duitsland zijn bekend. Schattige, houten kraampjes, kerstcadeautjes, regionale lekkernijen, de geur van glühwein. Waant u zich ook al op de kerstmarkt in Duitsland? Wij hebben volledig verzorgde busreizen naar de kerstmarkten van Duitsland samengesteld. Naar 1 stad of naar meerdere steden om de kerstmarkten te combineren, het is maar net wat u wilt. Comfortabel de gezelligste plekjes van de stad bezichtigen is gegarandeerd! U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid de kerstmarkten Duitsland bezoeken en een hotel in de betreffende stad boeken. Wij hebben de gunstigste hotels voor u geselecteerd!

Onze adviseurs

Mijn favoriet is de kerstmarkt bij Schloss Charlottenburg in Berlijn. Meer dan 100 sfeervolle kraampjes en een schitterend verlichte ambiance!

Jan Willem
Jan Willem Busreizen en riviercruise specialist
Chantal
Chantal Busreizen en riviercruise specialist

Populaire bestemmingen

Leukste kerstmarkten Duitsland

Volgens ons zijn dit de leukste kerstmarkten Duitsland:

Kerstmarkt Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf is de bekendste kerstmarkt in Duitsland. Het sfeervolle stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd tot een grote kerstmarkt, verdeeld over 6 pleinen. U vindt er kraampjes met de leukste kerstspulletjes, heerlijke glühwein, lekkere hapjes en reusachtige, verlichte kastanjebomen. Elk plein heeft een eigen karakter. Bezoek ook zeker de immense schaatsbaan. Op de Schadowplatz vindt u leuke draaimolens voor de kleintjes.

Kerstmarkt Keulen

De kerstmarkt Keulen is bijzonder vanwege de locatie. De kerstmarkt met op de achtergrond de imposante DOM is prachtig! Dit moét u eens gezien hebben. Verlichte kraampjes, lekkernijen en hebbedingetjes. Ook hier is genoeg te bezichtigen.

Kerstmarkt Berlijn

De mooie stad Berlijn beschikt over meerdere leuke kerstmarkten. Er is dus voor elk wat wils! Een gigantisch reuzenrad, verse crêpes met Nutella, een ijsbaan, een winterkermis. Elke kerstmarkt heeft iets unieks. De kerstmarkten bij de Gedachtniskirche en Potsdamer Platz zijn de bekendste. Bedenk voordat u naar Berlijn gaat welke kerstmarkt u wilt bezoeken. Dan bent u in ieder geval voorbereidt!

Kerstmarkt München

Ook München heeft diverse kerstmarkten! Deze zijn iets minder bekend, maar zeker niet minder leuk! De kerstmarkten in München zijn juist heel uniek. Op de Marienplatz vindt u bijvoorbeeld een traditionele kerstmarkt met zo’n 140 kraampjes met kerstversiering, kaarsen en keramiek. De enorme lichtzee die het Rathaus ’s avonds laat schitteren en de kerstliederen die vanaf het balkon worden gezongen maken de kerstmarkt extra speciaal. Of wat dacht u van de kerstmarkt in het stadspark ‘Englischen Garten’ bij de Chinese Turm?

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 22 vakanties

Vervoer

Busreis kerstmarkt Duitsland

Wilt u comfortabel naar diverse kerstmarkten worden gebracht? Kies dan voor een busreis kerstmarkt Duitsland! Onze busreis specialisten hebben de leukste busreizen naar de kerstmarkten in Duitsland voor u samengesteld. Wat dacht u van een excursiereis kerstshoppen in Keulen en Heidelberg? Of combineer de kerstmarkten Keulen, Dortmund en Düsseldorf. Alleen de kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf ontdekken kan ook. Of maak een excursiereis naar kerstmarkten in Berlijn. U stapt op bij de opstapplaats naar keuze en rijdt samen met de groep naar de bestemming. Onze deskundige chauffeur brengt u met de comfort class touringcar of luxury class touringcar naar de mooiste plekjes en de leukste kerstmarkten. Voor welke busreis kerstmarkt Duitsland u ook kiest, de excursiereizen zijn volledig verzorgd. Overnachting(en) in mooie 3 of 4-sterrenhotels is altijd inbegrepen. Wat er wel en niet inbegrepen is verschilt per busreis kerstmarkt Duitsland.

Met de auto, trein of het vliegtuig

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een hotel nabij een kerstmarkt Duitsland de boeken en op eigen gelegenheid de kerstmarkten Duitsland te bezoeken. Gaat u naar Düsseldorf, Keulen, Berlijn of München? U heeft de keuze om met de eigen auto of de trein te reizen. Naar Berlijn en München kunt u ook vliegen. Het is maar net wat u wilt!

Ervaringen

Pieter en Clazien van Bosschenhoofd Wij zijn met de Jong Intra naar de gezellige kerstmarkt in Keulen geweest. Het was fantastisch! Het hotel was uitstekend en de kerstmarkt was erg sfeervol.
Lees meer Lees minder

Vergelijkbaar

Niet gevonden waar u naar op zoek was? Bekijk dan al onze kerstmarktreizen of kerstreizen. Of kies voor een stedentrip Berlijn, Keulen, Düsseldorf of München. U kunt ook al onze vakanties Duitsland bekijken.

Populaire vakanties in Kerstmarkten

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 22 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Volledig verzorgde excursiereizen per bus
  • Of kies voor een hotel nabij kerstmarkten
  • Bijna 50 jaar ervaring als reisaanbieder