Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
November 2022
December 2022
Januari 2023
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Tijdens uw rondreis Denemarken geniet u, net als de Denen zelf, van het goede leven. Lekker ontspannen, relaxte levensstijl, heerlijk eten en drinken, samen met de kinderen in de buitenlucht, dat is echt vakantie vieren!

Onze adviseurs

Legoland Billund is écht een leuk vakantiepark voor gezinnen met kinderen. Leuke attracties, de hele dag met Lego bouwen.. wat wilt u nog meer. Zelfs ouders worden even kind in dit park. Combineer het met een bezoek aan het Givskud Leeuwenpark, vergelijkbaar met de Beekse Bergen in Nederland.

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen

Klein land, grootse avonturen

Uw rondreis Denemarken start eigenlijk al in Nederland. Binnen enkele uren bent u namelijk al in het zuiden van Jutland. De Denen hebben een goed wegennet en autorijden is een stuk aangenamer dan in ons land. Files en opstoppingen zijn bijna ondenkbaar. Doordat het land compact is, is een rondreis Denemarken een goede keuze. De eilanden Funen en Seeland zijn gemakkelijk bereikbaar door middel van bruggen terwijl een goed lokaal ferrynet de kleine eilandjes verbindt.

We benoemden het al eerder, Denemarken staat bekend om haar gastvrijheid en haar kindvriendelijkheid. Onze rondreizen Denemarken worden dan ook regelmatig gemaakt door gezinnen met (kleine) kinderen. U kunt overnachten in familiekamers in hotels of in vakantieparken. De vakantieparken vindt u in ons aanbod autovakanties Denemarken. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis naar keuze.

Uiteraard mag een bezoek aan het attractiepark Legoland Denemarken in Billund niet ontbreken.

Naast onze rondreizen Denemarken, hebben we ook in de andere Scandinavische landen een ruim aanbod aan rondreizen:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 4 vakanties

Ervaringen

Mylka en Ron de Wit - Tilburg Het was even wennen, na jaren in Frankrijk te zijn geweest maar het is ons goed bevallen. Volgende keer gaan we iets langer.
Lees meer Lees minder
Natasja en Rik de Boer - Amsterdam Vriendelijke mensen, leuke hotels en heerlijk gegeten. Wij hebben genoten!
Lees meer Lees minder
Kees en Tonny de Bijl - Drachten Wij zijn nu voor de vierde keer naar Denemarken geweest, waarvan de laatste twee keer met jullie. Alles was weer goed geregeld maar volgend jaar gaan we naar Zweden of Noorwegen.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Rondreis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 4 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!