Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Lolland/Falster/Mon
Keuze uit 1 vakanties
Intro
Snel door naar
Lees alles over Lolland-Falster-Mon
Goed voorbereid op vakantie

Het eiland Falster is in het zuidoosten van Denemarken gelegen en makkelijk bereikbaar via de ferry Puttgarden - Rødbyhavn. Het eiland wordt vaak in één adem genoemd met Lolland en Møn, de 'buur'eilanden. Dit is een schitterend stukje Denemarken met mooie natuur en lange, witte zandstranden. Onze topper:

Lalandia Rødby

Het mooiste strand van Falster ligt bij Marielyst: ca. 20 km uitgestrekt fijn zand en een kindvriendelijke zee met laag water.

De drie eilanden hebben een rijke cultuur en veel overblijfselen uit de Vikingentijd en de Middeleeuwen. In het Middelaldercentret bij Nykøbing Falster krijgt u informatie over het leven in de Middeleeuwen. Een andere leuke attractie in deze stad is de Folkeparken/Nykøbing Zoo. Een dierentuin met ca. 100 verschillende diersoorten.

De grootste attractie van het noordelijk gelegen eiland Møn is Møns Klint. De hoge witte krijtrotsen en azuurblauwe zee worden omgeven door groene beukenbossen. Een lange trap leidt u tot de voet van deze rotsen met mooie uitzichten.Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Lolland-Falster-Mon

Populaire vakanties in Lolland-Falster-Mon

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Lolland-Falster-Mon
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!