Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

China

Vliegvakantie China

Lees alles over Vliegvakanties

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

Steeds meer mensen leren China kennen en zijn zeer onder de indruk van de grote verscheidenheid van het land. De rijke cultuur en prachtige natuur maken China, tezamen met een grootse geschiedenis en vele fascinerende bezienswaardigheden, een unieke bestemming voor elk type reiziger. Niet voor niets wordt China ‘het Land van de Toekomst’ genoemd. China is ook een zeer inspirerend land; zeker niet alleen vanwege de diepgewortelde en mysterieuze oosterse spiritualiteit, maar vooral om de energie van de vooruitgang en de wens om deze te delen. Huan Ying Dao Zhong Guo!

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar en door China. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.
Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
martine
Martine Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

Uw vliegvakantie China

Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod aan vliegvakanties China maakt het u mogelijk in China uw dromen werkelijkheid te laten worden. U kunt een keuze maken uit een van onze vliegvakanties China, maar u kunt ook uw reis geheel op maat laten samenstellen. Of u nu individueel of in groepsverband wilt reizen, in een stad wilt verblijven, van de rust wilt genieten of wellicht een combinatie van deze mogelijkheden.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties in Vliegvakanties

Ervaringen

Familie Oosthoek Wij zijn ontzettend enthousiast. De organisatie was top en vooral de verlenging op Hainan is een aanrader. Wij vinden het leuk om dit met jullie te delen, want zonder jullie zou de reis niet zo´n succes zijn geweest!
Lees meer Lees minder
Familie van Wingerden - Rotterdam Super vakantie gehad deze zomer. We hebben ons idee over dit prachtige land echt moeten bijstellen. We hebben spijt dat we niet voor een langer verblijf hebben gekozen. Misschien in de toekomst nog een keer.
Lees meer Lees minder

Vliegvakanties in beeld

 • Video Vliegvakanties
  Video Vliegvakanties
 • Suzhou
  Suzhou
 • Naxi Lijiang
  Naxi Lijiang
 • Zomerpaleis Beijing
  Zomerpaleis Beijing

Populaire vakanties in Vliegvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties in Vliegvakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!