Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Individuele rondreizen China

Inspirerend en indrukwekkend

Lees alles over deze vakanties

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

China is als vakantieland steeds meer in opkomst. Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod van individuele rondreizen China biedt u veel mogelijkheden om het land te ontdekken. Een door onze verre reizen specialisten uitgekiende route, met per stad of regio een Engels sprekende gids en chauffeur, maakt uw individuele rondreis China tot een doomreis.

Onze adviseurs

In Beijing bieden wij nu de mogelijkheid om excursies per metro uit te voeren, uiteraard begeleid door uitstekende Engelssprekende gids. Reizen zoals de bewoners dat doen. Een prachtige ervaring, al dient u wel te beseffen dat het druk kan zijn, dat is onderdeel van de ervaring. Bent u op zoek naar een echt bijzondere China natuur ervaring, bezoekt u dan de overweldigende natuur van de Jiuzhaigou vallei. Deze 40 kilometer lange vallei toont u een combinatie van spectaculaire watervallen, kraakheldere meertjes in een bosrijke omgeving, omringt door met sneeuw bedekte bergen. De beste tijd om deze vallei te bezoeken is tijdens het voorjaar en het najaar. Wilt u een bijzondere culturele ervaring, neem dan het Shaolin klooster en de beroemde kungfu school op in uw reisschema. Eenvoudig te combineren met een bezoek aan Xi’an. Naast en bezoek aan de kungfu school maakt u ook een wandeling door het ‘woud van pagodes’ een laatste rustplaats van zeer toegewijde boeddhistische monniken en kunt u het combineren met een bezoek aan de Drakenpoort grotten nabij Luoyang.

Corine
Corine
Mariëlle
Mariëlle Maleisië expert
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Onbegrensde mogelijkheden

China is een unieke bestemming ook als u een individuele rondreis China wilt maken. Ons aanbod biedt u de mogelijkheid om alleen te reizen, lekker lang in een stad te verblijven, heerlijk van de rust te genieten, kortom te doen waar u zin in heeft. 

Een bezoek aan Beijing is bijzonder indrukwekkend, maar liefst 4 bezienswaardigheden in deze stad staan op de UNESCO werelderfgoedlijst: De Grote of Chinese Muur, de Verboden Stad, de Tempel van de Hemel en het Zomerpaleis. U kunt hier wel een week doorbrengen in combinatie met highlights in de stad, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze China specialisten adviseren u graag.

Houdt u van de Chinese cultuur en de prachtige natuur, dan is een bezoek aan de plaatsen Guilin, Yangshuo en Chengdu aan te raden. In Chengdu kunt u tevens een bezoek aan het Panda onderzoeksinstituut brengen, u zult deze bijzondere en opmerkelijke dieren zien en meer leren over hun leefgewoontes.

Voor een advies voor een verblijf van meerdere dagen in de stad van uw dromen, bijvoorbeeld Beijing of Hong Kong, kunt u kijken bij ons aanbod maatwerk reis China.

Als bij ons aanbod verre reizen vindt u enkele andere suggesties voor uw vakantie in Azië.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties

Ervaringen

Pieternel en Laurens van Oers - Amsterdam We hebben een fantastische vakantie gehad in dit reusachtige land. Je moet vooraf goede keuzes maken om te voorkomen dat je maar de helft ziet dan wat je eigenlijk van plan was. We waren hier gelukkig vooraf over geinformeerd. Verder was alles perfect geregeld, we gaan zeker nog een keer.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • shutterstock_66129883 rijsterrassen met dorpje
  shutterstock_66129883 rijsterrassen met dorpje
 • Longmen caves Luoyang
  Longmen caves Luoyang
 • PEK birdnest
  PEK birdnest

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!