Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Groepsreis China

Uitgebalanceerd aanbod

Lees alles over deze vakanties

Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties

Vragen of hulp nodig?

We hebben echter uitgebreid aanbod in alternatieven. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contactopnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Als u altijd al een droomreis naar het betoverende en fascinerende China heeft willen maken samen met gelijkgestemden dan is een groepsreis China een perfecte keuze. De enthousiaste begeleiding van een ervaren en deskundige Nederlands sprekende reisleiding die u voorziet van nuttige informatie en tips, en die uw groepsreis China tot een topvakantie maakt waar u met plezier aan terugdenkt.

Onze adviseurs

Onze Nederlandse reisleiding in China wordt door onze gasten geroemd om hun ervaring, kennis en gastvriendelijkheid. Vele jaren intensief reizen begeleiden door het indrukwekkende en grote China maakt deze gastheren en -vrouwen dé experts!. Of het nu over kunst, cultuur, natuur of de lokale bevolking gaat, zij weten van de hoed èn de rand. Bij ons is uw groepsrondreis China in uitstekende handen!

Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Vakantiebestemming voor de toekomst

Ons aanbod groepsreizen China is uitgebreid en gevarieerd, van een korte maar intensieve- tot lange en uitgebreide groepsrondreizen. Omdat de afstanden tussen de steden groot zijn reist u vervolgens per vliegtuig of hogesnelheidstrein of de hoogste kwaliteit nachttreinen naar uw volgende bestemming.

In ons aanbod is een groot aantal excursies inbegrepen, maar wij bieden ook een aantal optionele excursies waarvoor u ter plaatse kunt beslissen. Dat geldt ook voor dinermogelijkheden. Voor meer informatie over onze groepsreizen China kunt u altijd terecht bij onze China specialisten. In bijna alle gevallen vliegt u vanaf Amsterdam naar Beijing waar u afhankelijk van uw reis een aantal dagen verblijft. Vanuit deze wereldstad van formaat start het vervolg van de droomreis van uw keuze.

Wordt het Xi’an, waar het Terracotta leger op u wacht, of het Shaolin Kungfu klooster nabij Dengfeng, de bakermat van de Chinese vechtsporten? Bij uw keuze voor een groepsreis China zou u ook ons aanbod voor een rondreis rondom het eiland Taiwan kunnen kijken. Dit is een onbekende vakantiebestemming die absoluut de moeite waard is. Deze rondreis in internationaal gezelschap, met een Engelstalige gids voert u langs pittoreske plaatsen, bv. Sun Moon Lake, de spectaculaire Taroko kloof en de fraaie ongerepte natuur aan de oostkust. U doet hier onvergetelijke indrukken op. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen.

Gaat u voor een rondreis China? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan groepsreizen China, ook wanneer u liever een prive rondreis door China maakt bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het goede adres.

Het kan zijn dat China u niet trekt als vakantieland, in dat geval zou u ons aanbod verre reizen kunnen bekijken voor een groepsrondreis door een ander land. Bijvoorbeeld rondreizen Thailand of rondreizen Indonesië.

Ervaringen

Cor en Elly Willemse - Noord Brabant Het programma voor de rondreis China trok ons enorm aan, en dit is in de praktijk helemaal uitgekomen. Onze gids heeft ons veel verteld over het land en bezienswaardigheden. Je ziet wel eens wat op televisie maar als je er echt staat is het toch vele malen indrukwekkender. China als vakantieland is zeker de moeite waard. Wij hebben er geen spijt van.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • shutterstock_63144391
  shutterstock_63144391
 • shutterstock_114948496
  shutterstock_114948496
 • Hong Kong
  Hong Kong
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!