Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

China kent zoveel mogelijkheden!  Vraag de Jong Intra om een maatwerkofferte om uw droomreis naar China te realiseren.

Uw maatwerkreis – ons werk!

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een maatwerkofferte.

In uw maatwerkofferte vindt u een voorstel voor uw reis en een duidelijk opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn.

Na het versturen van de maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag met u de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij uw wensen.

Stel uw eigen reis samen


Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor China of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar China? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tm vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar China? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Stel uw eigen reis samen 

  

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar China. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Claudia Ommering - Maatwerk Specialist
Claudia Maatwerk specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist

Bouwstenen - Dé inspiratie voor uw eigen verre reis naar China

Het Land van de toekomst

Tijdens een reis naar China kunt u een bezoek brengen aan de Chinese muur, de ''verborgen stad'' in Beijing of de moderne stad Shanghai. Steeds meer mensen leren China kennen en zijn zeer onder de indruk van de grote verscheidenheid van het land. De rijke cultuur en de prachtige natuur maken China, samen met een grootse geschiedenis en vele fascinerende bezienswaardigheden, een unieke bestemming voor elk type reiziger. Niet voor niets wordt China het land van de toekomst genoemd. China is ook een zeer inspirerend land; zeker niet alleen vanwege de diepgewortelde en mysterieuze oosterse spiritualiteit, maar vooral om de energie van de vooruitgang en de wens om deze te delen. Huan Ying Dao Zhong Guo!

Een reis naar China met de Jong Intra Vakanties is een reis die u niet snel zult vergeten!

Bouwstenen China

Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties individuele rondreizen China met uw eigen chauffeur en gids. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

De Jong Intra Vakanties stelde bouwstenen samen die u kunt gebruiken de ideale route te bepalen. Deze bouwstenen geven u een inzicht in de mogelijkheden van de bestemming en geven ook een goede indicatie die u tenminste nodig hebt hiervoor. Liever langer of korter? Of toch net iets anders? Dat is geen probleem!

Onze meest geliefde bouwstenen:

Wij hebben 3 tips samengesteld!

7 dagen / 6 nachten, Beijing en de Grote Muur

De Grote Muur

Voorbeeld bouwsteen 1

Tijdens deze indrukwekkende minitrip brengt u bezoek aan verschillende hoogtepunten. U start in Beijing waar u de Verboden Stad, het Plein van de Hemelse Vrede en de Tempel van de Hemel bezoekt. Hierna volgt een excursie waar u kennis maakt met de Sacred Road en de bekende Grote Muur. Het Zomerpaleis, de boeddhistische tempel, Klokkentoren en de dierentuin met de reuzenpanda's maken deze trip compleet.

4 dagen / 3 nachten, Hong Kong

Hong Kong

Voorbeeld bouwsteen 2

Maak kennis met het prachtige Hong Kong Island, het leuke eilandje Cheung Chau, de taoïstische Pak Tai tempel met een mooi strand én de beruchte Cheung Po Tsai grot. U reist per bus.

4 dagen / 3 nachten, Xi'an en het Terracotta Leger

terracotta 2

Voorbeeld bouwsteen 3

Na aankomst op de luchthaven volgt er een transfer naar uw hotel waar u 3 nachten zal blijven. De eerste dag staat in het teken van de unieke graftombe met het Terracotta Leger. U bezoekt deze dag ook het ''Circle Vision'' put 1,2 en 3 en ook de tentoonstellingsruimte van de bronzen paardenwagens en laatste opgravingen. Op de laatste dag bezoekt u de lokale markt en sluit u af met een bezoek aan de oude, brede stadsmuur van Xi'an. U reist per auto of fiets.

Uw eigen maatwerkofferte

Digitale maatwerkoffertes

Wilt u uw eigen verre reis samenstellen? Dat kan! Wij helpen u graag. Leuk om te weten: bij ons krijgt u uw maatwerkofferte digitaal! Wij bieden uitgebreide digitale maatwerkoffertes aan voor de bestemmingen: Indonesië, Thailand, Maleisië, Zuid-Afrika, Vietnam, China, Canada en Amerika. Deze onderscheidende digitale maatwerk offerte bevat veel beleving met inspirerende beelden. Nieuwsgierig geworden? 

Bekijk een digitale offerte

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een maatwerkreis China wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                         

Ervaringen

Bert en Laurentien Schreurs - Limburg We hebben genoten van onze zelf samengestelde rondreis door Thailand. We waren er al een paar keer eerder geweest en wilde eigenlijk eens van de gebaande paden af. Het reisbureau heeft ons geweldig geholpen en geadviseerd.Voor avonturiers de ideale manier om een land te ontdekken.
Lees meer Lees minder
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!