Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Canada

Vliegvakantie Canada

Lees alles over Vliegvakanties

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

De Canadese hoofdstad Ottawa en de stad Toronto, liggen op zo’n acht en half uur vliegen vanaf Amsterdam. Wilt u echter naar de westkant van Canada, dan vliegt u meestal op Calgary of Vancouver en duurt uw vlucht ongeveer 11 uur. U kunt er ook voor kiezen tijdens uw vliegvakantie Canada eerst de oostkant te bezoeken en een binnenlandse vlucht naar de westkant te nemen.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.
Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
martine
Martine Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

Reisaanbod Vliegvakanties Canada

Canada is een groot land, waar de prachtige en afwisselende natuur en indrukwekkende steden elkaar afwisselen. Reizen door dit land is makkelijk te doen, want Canada beschikt over een uitstekende infrastructuur van wegen, spoorlijnen en vliegroutes.

Een vliegvakantie Canada biedt diverse mogelijkheden. U kunt er zelf voor kiezen hoe u uw vliegvakantie wilt invullen. Zo kunt u kiezen voor een volledig georganiseerde groepsrondreis, maar ook voor een rondreis per huurauto en natuurlijk ook per een in dit land zeer populaire camper: uw eigen huis op wielen! Onze vliegvakanties Canada zijn zo ingericht dat u vele highlights van het land in 1 reis kunt bezoeken.

Bekijk de vliegvakanties Canada die wij u aanbevelen:

- 15-daagse autorondreis Eastern Spirit
- 21-daagse autorondreis Mountain Country
- 15 daagse groepsrondreis Rocky Roundup
- 21-daagse groepsrondreis Western Canada and the Inside Passage

Naast de door ons samengestelde reizen, kunnen wij u ook helpen bij het samenstellen van uw eigen vliegvakantie door Canada? Of wilt u een klein beetje afwijken van de door ons samengestelde reis? Onze afdeling maatwerk helpt u graag verder. Of bekijk eens één van onze fly drives Canada!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 28 vakanties in Vliegvakanties

Ervaringen

Bert en Laura Vlasblom Wij zijn enorme natuurliefhebbers en hebben dit jaar West-Canada, uitgekozen voor onze vakantie. De Grote Oceaan, de enorme oude gebergtes, de oerbossen, geweldig! We hebben er geen spijt van, volgende keer naar Oost-Canada!
Lees meer Lees minder
Fam de Lange Alle enorme en schitterende nationale parken van het Westen hadden we vorig jaar al uitgebreid bekeken en dit jaar wilden we graag de grote steden in het Oosten verkennen. Toronto, Ottawa, Montreal en Quebec-City ... we zijn er allemaal geweest en hebben enorm genoten! We hadden ook overal voldoende tijd om de hoogtepunten te bekijken en ook nog wat vrije tijd om op eigen gelegenheid rustig rond te wandelen. We'll be back!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Vliegvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 28 vakanties in Vliegvakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!