Groepsrondreizen Canada

Groepsrondreizen Canada

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan.

Wij hebben de beste groepsrondreizen door Canada voor u samengesteld!

Lees alles over Groepsrondreizen Canada

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Goed voorbereid op groepsrondreis naar Canada

Ons aanbod groepsreizen Canada is veelzijdig, u reist in een internationaal gezelschap, met een zeer deskundige Engels- of Duitssprekende reisleiding. U reist afwisselend van en naar grote steden en langs  indrukwekkende routes. U zult zelf zien dat een groepsreis door Canada één groot avontuur is. The sky is the limit!


Populaire groepsrondreizen Canada

Welke groepsrondreis Canada gaat u ontdekken?

Een groepsreis Canada is de ideale manier om dit land op ontspannen en zorgeloze wijze te ontdekken. Terwijl u lekker achterover leunt in uw luxe touringcar brengt de chauffeur u naar de mooiste bezienswaardigheden van Canada. Om nog meer uit uw vakantie te halen kunt u ter plaatse een aantal unieke excursies en dinermogelijkheden bijboeken.

Van oost naar west

Ontelbaar veel ervaringen wachten op u, van prachtige kustroutes en bergketens tot vlakke uitgestrekte prairies, woestijnen en ravijnen. De grootste gletsjer van Canada in het Jasper National Park, weer later staat u aan de rand van de indrukwekkende Rocky Mountains, in Banff National Park of u spot walvissen bij Vancouver Island. Dit zijn zomaar enkele highlights die u kunt tegenkomen op de door u gekozen groepsreis door Canada. Maar ook Franstalige steden als Montreal en Québec City, samen met Toronto, Ottawa, Vancouver, Calgary en Edmonton bieden een prettige afwisseling en zijn vaak de start of einde van uw groepsreis door Canada. Of u nou op zoek bent naar een groepsrondreis West-Canada west of groepsreizen door Oost-Canada, u vind het allemaal in ons aanbod.

Rondreis, Canada, Discovery Tours

Waarom op groepsrondreis Canada met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een groepsrondreis Canada wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

  • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                               

  • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek