Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Welke individuele rondreis Canada u ook kiest om dit fantastische land te ontdekken, in alle gevallen beschikt u over een betrouwbare airconditioned auto, waarmee u lekker ontspannen uw reis kunt maken. Van prachtige kustroutes en bergketens tot vlakke uitgestrekte prairies, woestijnen, ravijnen, grote steden en kleine dorpen. Het is genieten op uw individuele rondreis Canada. De hotelovernachtingen worden al voor u gereserveerd en een zeer uitgebreide virtuele en digitale routebeschrijving is bij de reis inbegrepen.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Claudia Ommering - Maatwerk Specialist
Claudia Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Onvergetelijke ervaringen

Ons aanbod individuele rondreizen door Canada wordt voor u één groot avontuur of u naar het oosten of het westen rijdt. Het land strekt zich uit van de Grote- tot aan de Atlantische Oceaan en tot diep in de Noordpool.

Als uw voorkeur uitgaat om in uw reis veel steden te bezoeken in combinatie met mooie natuurparken dan adviseren wij u het oosten van Canada aan. Hier maakt u kennis met een mix van Engels- en Franstalig charme en cultuur, en bijvoorbeeld het Algonquin National Park en niet te vergeten de Niagara Falls. Terwijl u deze natuurpracht verwerkt met een bezoek aan steden als Toronto, Montreal, Quebec-City en de hoofdstad Ottawa!

Als uw voorkeur voor uw individuele rondreis door Canada uitgaat naar ongerepte natuur in combinatie met steden dan adviseren wij u het westen van Canada. De prachtige natuur van de Canadian Rockies, het Jasper National Park, het Banff National Park, het Glacier National park, om er enkele te noemen, terwijl steden als Vancouver, Calgary, Edmonton en Victoria ook zeer de moeite waard zijn. Zo kunt u bij het Vancouver Island wachten om eindelijk orka’s en bultrugwalvissen te spotten, om dan pas door te rijden. De unieke combinatie van grote steden, charmante kleine stille dorpen, overweldigende ruige natuur en uitgestrekte vlaktes maken Canada tot een heel bijzonder vakantieland!

Reist u toch liever met een groep met reisleiding? Bekijkt u dan ons aanbod voor een groepsrondreis door Canada. Wenst u een reis op maat? Hebt u volop ideeën voor een individuele rondreis door Canada, die u graag bespreekt en reserveert met een medewerker van een professionele organisatie met vele jaren reiservaring in Canada? Neemt u dan contact op met ons Maatwerk team voor een maatwerk reis Canada.

Naast Canada zou u ook bijvoorbeeld ons aanbod voor individuele rondreizen Amerika kunnen bekijken. We willen u ook graag uitnodigen om eens te kijken naar ons totale aanbod verre reizen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een individuele rondreis Canada wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                               

 • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek

Ervaringen

Teun en Rachelle Omdat we geweldige natuurliefhebbers zijn hebben we ons hart in het westen van Canada helemaal kunnen ophalen. Geweldig.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Individuele rondreis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld