Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Ons aanbod groepsreizen Canada is veelzijdig, u reist in een internationaal gezelschap, met een zeer deskundige Engels- of Duitssprekende reisleiding. U reist afwisselend van en naar grote steden en langs  indrukwekkende routes. U zult zelf zien dat een groepsreis door Canada één groot avontuur is. The sky is the limit!

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Claudia Ommering - Maatwerk Specialist
Claudia Maatwerk specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Van oost naar west

Afhankelijk van de door u gekozen groepsreis door Canada gaat u vanaf de luchthaven op eigen gelegenheid naar uw hotel waar u kennis maakt met uw reisleiding en uw mede reisgenoten. Uw verdere reis gaat met een lokale airconditioned touringcar met toilet. U gaat kennis maken met prachtige steden met ieder een eigen karakter en daartussen veel natuurschoon.

Ontelbaar veel ervaringen wachten op u, van prachtige kustroutes en bergketens tot vlakke uitgestrekte prairies, woestijnen en ravijnen. De grootste gletsjer van Canada in het Jasper National Park, weer later staat u aan de rand van de indrukwekkende Rocky Mountains, in Banff National Park of u spot walvissen bij Vancouver Island. Dit zijn zomaar enkele highlights die u kunt tegenkomen op de door u gekozen groepsreis door Canada. Maar ook Franstalige steden als Montreal en Québec City, samen met Toronto, Ottawa, Vancouver, Calgary en Edmonton bieden een prettige afwisseling en zijn vaak de start of einde van uw groepsreis door Canada. Of u nou op zoek bent naar een groepsrondreis West-Canada west of groepsreizen door Oost-Canada, u vind het allemaal in ons aanbod.

In ons uitgebreide en gevarieerde aanbod rondreizen is ook vrije tijd gehouden, zodat u zelf ook nog excursies kunt maken en zo de reis van uw dromen kunt verwezenlijken. Indien u liever op eigen gelegenheid een rondreis door Canada wilt maken, bekijkt u dan ons aanbod individuele rondreizen Canada.

Maar ook als u een droomreis zelf wilt organiseren, kunnen onze reisspecialisten u van dienst zijn. Zij kunnen samen met u een maatwerk reis Canada samenstellen. Zij hebben heel veel kennis samen met lokale partners waar al jarenlang mee wordt samengewerkt. Bekwaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan op een hoop plan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Maatwerk Verre Reizen.

Graag willen wij u ook ons aanbod voor een groepsreis Amerika voorleggen. Ook hier hebben wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Voor nog meer reisinspiratie nodigen wij u uit ons aanbod verre reizen te bekijken.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een groepsrondreis Canada wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                               

 • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek   

Ervaringen

Rinus en Ria - Meerkerk Onze keuze voor Canada is perfect geweest. De combinatie van natuur en steden van Oost naar West was prima. We reden met een zeer comfortabele touringcar en dat maakt een dergelijke reis wel heel prettig. Alles was perfect geregeld.
Lees meer Lees minder
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld