Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juni 2022
Juli 2022
Augustus 2022
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

In Canada waant u zich in een andere wereld. Andere geuren, smaken en kleuren. Andere cultuur, temperatuur en natuur. Creër en beleef uw eigen Canadian Way met een rondreis Canada van de Jong Intra Vakanties.

De vele indrukwekkende en zeer diverse nationale parken in West-Canada en Oost Canada, de beroemde Icefield Parkway, de wonderlijke wateren rondom Vancouver Island, fascinerende steden als Toronto, Ottawa, Montreal, Quebec City, Halifax, Edmonton, Calgary en Vancouver, hiken, biken en kamperen in de enorme bossen, raften en kayakken op de smaragdgroene meren en rivieren of een originele en smaakvolle houthakkers BBQ in Alberta.

Canada is het ontdekken waard! En de beste manier om Canada te ontdekken is met een rondreis van de Jong Intra Vakanties.

Onze adviseurs

Dit jaar kunt u, naast alle bekende provincies en nationale parken, uw rondreis Canada ook maken door nog wat minder bekende provincies als Nova Scotia, Prince Edward Island, New Brusnwick, Newfoundland en Yukon.

Ook nieuw zijn diverse kortere rondreizen West Canada, allemaal met een lang verblijf op het prachtige Vancouver Island met volop de gelegenheid tot het spotten van het rijke wildleven bestaande uit o.a grizzly beren, zwarte beren, walvissen, orka's, zeehonden, otters, elanden, herten, wolven en adelaars.

Vrijwel alles is mogelijk, dus laat ons uw ultieme rondreis Canada verzorgen!

 

Claudia Ommering - Maatwerk Specialist
Claudia Maatwerk specialist
Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Voor wie is het geschikt?

Jasper National Park

Ons reisaanbod

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u een uitgebreid aanbod van rondreizen Canada; kies uit de mooiste autorondreizen Canada of laat uw droomreis speciaal voor u samenstellen met onze maatwerkreizen Canada.

Autorondreizen Canada

De Jong Intra Vakanties is de specialist op het gebied van autorondreizen Canada. Onze jarenlange ervaring met autorondreizen en de bestemming Canada maakt het mogelijk om een zeer divers aanbod samen te stellen. Alle autorondreizen door Canada worden uitgevoerd met een betrouwbare huurauto en een uitgebreide routebeschrijving.

Maatwerkreizen Canada

Een autorondreis door Canada is naar wens aan te passen. Heeft u meer tijd nodig voor de indrukwekkende steden of de overweldigende natuur? Of kiest u voor een strandverlenging op Vancouver Island of, doe eens gek ... Hawaii om even bij de komen? Hiervoor maakt u gebruik van onze maatwerkreizen Canada.

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u rondreizen Canada voor ieder budget: van voordelige / goedkope rondreizen, waarbij u zelf alle vrijheid hebt om deze verder in te vullen tot complete en volledig verzorgde luxe rondreizen. Aanbiedingen voor rondreizen Canada vindt u bijvoorbeeld terug in de vluchttarieven van onze luchtvaartmaatschappijen, die in uw reissom verrekend worden.

Groepsrondreizen Canada

De Jong Intra Vakanties staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van groepsrondreizen Canada. Alle groepsrondreizen zijn met een internationaal gezelschap, alle vertrekdata zijn gegarandeerd en u reist per comfortabele touringcar. U wordt begeleid door ervaren en deskundige Engels- en/of Duitssprekende reisleiding die, vanwege het internationale karakter van de groep, de uitleg meestal in meerdere talen geeft. De reisleiding biedt ter plaatse ook een aantal unieke, extra te reserveren, excursies aan, die bij zullen dragen aan een onbezorgde en onvergetelijke vakantie!

Quebec

Autorondreizen Canada

De autorondreizen Canada zijn de absolute specialiteit van de Jong Intra Vakanties. De unieke en met zorg samengestelde autorondreizen leiden u langs de hoogtepunten van Canada en laten u op de perfecte manier kennis maken met dit prachtige land.

Lees verder op deze pagina meer over de verschillende bestemmingen die u tijdens uw rondreis kunt aandoen of bekijk direct ons mooie aanbod van autorondreizen door Canada.

Alle autorondreizen Canada

Wij hebben 1 tip samengesteld!

Vervoer

Alle autorondreizen door Canada worden uitgevoerd met een betrouwbare huurauto en een uitgebreide routebeschrijving. Naar keuze kunt u ook kiezen voor een GPS-systeem.

Lake Ontario

Maatwerk

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde autorondreizen Canada samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Met een maatwerkreis Canada bent u in staat uw rondreis Canada zelf te plannen en te reizen waarheen u wilt, in het tempo dat u wilt. Van onze maatwerkspecialisten ontvangt u vooraf goede tips, welke tijdens uw rondreis door Canada worden aangevuld door de deskundige lokale gids.

Lees meer over maatwerk Canada

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Canada of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Canada? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Canada? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Stel uw eigen reis samen

Wij hebben 2 tips samengesteld!

Discovery Tours

Lake Louise Banff NP

Een aantal korte individuele meerdaagse tours - onze Discovery Tours - kan gecombineerd worden. Deze autorondreizen worden uitgevoerd met een betrouwbare huurauto en een uitgebreide routebeschrijving. Naar keuze kunt u ook kiezen voor een GPS-systeem. Discovery Tours kunnen de bouwstenen zijn van uw zelf samengestelde complete rondreis door Canada en geven u inzicht in de vele mogelijkheden en de mooiste bezienswaardigheden en activiteiten in het prachtige vakantieland Canada.

Minitrips en Explorers

Peggy's Cove

Onze Minitrips en Explorers zijn korte tours inclusief overnachtingen of dagtours naar de interessantste bezienswaardigheden in Canada. Het vervoer vanaf uw hotel is veelal inbegrepen. Het reisgezelschap kan internationaal zijn. Deze Minitrips & Explorers kunnen prima ingepast worden in een individuele rondreis Canada, die voor u op maat wordt samengesteld. U kunt Minitrips & Explorers - net als onze individuele Discovery Tours - zien als een bouwsteen voor uw rondreis Canada en bij een maatwerkreis Canada kiest u uiteraard zelf welke tours u hierin wilt opnemen.

Grizzly Bears

Groepsrondreizen Canada

Alle groepsrondreizen Canada worden uitgevoerd in een internationaal gezelschap en alle vertrekdata zijn gegarandeerd. U wordt begeleid door ervaren en deskundige Engels- en/of Duitssprekende reisleiding die, vanwege het internationale karakter van de groep, de uitleg meestal in meerdere talen geeft. De reisleiding biedt ter plaatse ook een aantal unieke, extra te reserveren, excursies aan, die bij zullen dragen aan een onbezorgde en onvergetelijke vakantie!

Wij hebben 1 tip samengesteld!

Vervoer

Tijdens alle groepsrondreizen Canada reist u per comfortabele touringcar met toilet. De Canadese touringcars voldoen absoluut aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Vaak zijn de ramen wat kleiner en voorzien van zonwering. Het verdient aanbeveling om tijdens de rondreis Canada in ieder geval een jasje, vestje of trui bij de hand te hebben, vanwege de airconditioning die bijna continue in gebruik is.

Populaire bestemmingen

Fly-drive Canada

Rondreis Canada

The Canadian Way

Reist u voor de eerste keer naar Canada en wilt u kennis maken met alle facetten van dit fascinerende land? Of keert u nog eens terug, maar wilt u dit keer het oosten of Atlantische deel van Canada ontdekken? Kies dan voor een complete rondreis Canada, door de provincies van uw voorkeur. Heeft u net iets meer tijd, neem dan ook zeker Yukon op in uw rondreis of combineer uw reis met een kort verblijf in bijvoorbeeld Niagara Falls.

Voor een rondreis Canada raden wij u een reisduur van 2 tot 3 weken aan. Zo heeft u de tijd om alle hoogtepunten rustig te bezoeken en ook een ontspannen vakantiegevoel te krijgen en houden. Ook heel belangrijk bij een rondreis Canada is, dat u het te bereizen gebied niet al te groot maakt, want de afstanden tussen de overnachtingslocaties en de bezienswaardigheden zijn vaak groot. Langer dan 3 weken kan natuurlijk ook!

Niagara Falls

Rondreis Oost Canada met de Jong Intra Vakanties

Steden en natuur, Engelse en Franse cultuur!

De oostelijke steden van Canada: Toronto, Ottawa, Quebec-City en Montreal, hebben alles! Historie, cultuur en een heel eigen karakter. Van rode lopers en culinaire hoogstandjes in Toronto tot het wisselen van de wacht en het Unesco Werelderfgoed Rideau Canal in Ottawa. Van Canada’s Franssprekende centrum met Europese invloeden op zowel eten, mode als ook bouwstijlen in Montreal tot de met kinderkopjes bedekte straten en het schitterende ijspaleis bij Carnavale de Quebec in Quebec City. De meest bekende attractie in deze regio is toch wel de Niagara Falls. Niet alleen de watervallen, waar vele activiteiten omheen worden gepland, maar ook het omliggende wijngebied met kleine wijnboerderijen, waar u de heerlijkste wijnen kunt kopen mag eigenlijk niet op uw lijstje ontbreken.

Alle autorondreizen Oost Canada

Cabot Trail

Rondreis Atlantisch Canada met de Jong Intra Vakanties

Puurheid, ruige natuur en zeeleven!

Reeds 5 eeuwen voor Columbus, besloot een ontdekkingsreiziger per schip met volle bemanning, allemaal Vikingen, vanuit Groenland naar het nog onbekende westen te gaan varen. De Vikingen waren zeer ervaren en zeer goede zeevaarders en met hun kracht, slimheid en doorzettingsvermogen bereikten zij uiteindelijk de kust van het zeer vruchtbare en voedselrijke huidige Atlantic Canada. Zij besloten hier te blijven en gingen verder op verkenning naar het zuiden. Nu kunt u deze gebieden verkennen en rijdend langs de noordoostkust komt u langs fantastische stranden, mooie parken, intieme baaien, drijvende ijsschotsen en ontmoet u de meest vriendelijke mensen van Canada. Kleine vissersdorpjes sieren de kust als pareltjes. Nergens kunt u zo heerlijk genieten van allerlei vis en schelpdieren, zoals kreeft, oesters, mosselen en zalm als in Atlantic Canada met de bekende provincies Nova Scotia, Prince Edward Island, New Brunswick en Newfoundland. Het groene binnenland kenmerkt zich door bossen, weides, moerassen, rivieren, beken en meren.

Alle autorondreizen Atlantisch Canada

Banff National Park

Rondreis West Canada met de Jong Intra Vakanties

Ongerepte natuur en sfeervolle steden!

De westelijke provincies van Canada bieden een mix van ongerepte natuur met vele wilde dieren zoals beren, wolven, elanden, walvissen en zeearenden. In Vancouver zeilt, fietst en skiet u binnen enkele minuten vanuit het centrum van de stad de natuur in maar bent u ook weer snel en op tijd terug voor een ontspannende massage gevolgd door een culinaire traktatie in één van de vele uitstekende restaurants. Victoria heeft het meest aangename klimaat en hier kunt u de prachtige bloemen en planten zien in de Butchart Gardens. In de provincie Alberta vindt u de majestueuze Rocky Mountains en in British Columbia ruige natuur, fjorden, de Grote Oceaan en Vancouver Island. Hier vindt u zelfs een stuk oeroud tropisch regenwoud in het Pacific Rim National Park. Rondom het eiland zwemmen veelvuldig diverse soorten walvissen waaronder bultruggen en vele orka’s! Meer naar het noorden ligt een ongerepte schoonheid en één van ’s werelds laatste echte wildernissen. De provincies Yukon, Northwest Territories en Nunavut zijn het thuisland van de witte wolven, ijsberen, walrussen en de gigantische Arctische walvis.

Alle autorondreizen West Canada

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 16 vakanties

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Columbia Icefield

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen

 • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek

Optimaal genieten

Van een rondreis Canada wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

Ervaringen

Familie Slokkers, Noord Brabant We wilden al zo lang naar Canada dat we nu eindelijk de knoop hebben doorgehakt en geboekt. Het aanbod was fantastisch dus de verwachtingen waren hoogespannen. Achteraf kunnen we zeggen het was geweldig, prima geregeld, geweldige touringcar en chauffeur en niet te vergeten; de gids. We willen nog best een keer. Wie weet!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Video Rondreis Canada
  Video Rondreis Canada
 • Niagara Falls
  Niagara Falls
 • Vancouver Stanley Park
  Vancouver Stanley Park
 • Orka's
  Orka's
 • Vancouver Island
  Vancouver Island
 • Ottawa Rideau Canal
  Ottawa Rideau Canal
 • Black Bear
  Black Bear
 • 25
  foto's
  Vancouver

Maak kennis met de verre reizen van de Jong Intra Vakanties

Lees meer over de verre reizen van de Jong Intra Vakanties of bekijk het volledige aanbod van verre vakanties bij de Jong Intra Vakanties.

De Jong Intra Vakanties is specialist in rondreizen op verre bestemmingen. Maak kennis met onze rondreizen naar:

Populaire vakanties in Rondreis Canada

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 16 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld