Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Canada / Maatwerk

Maatwerk reizen Canada

Individueel afgestemd

Lees alles over deze vakanties

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie
Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Een reis naar Canada voor familiebezoek wilt u graag uitbreiden met enkele bezoeken aan bijzondere highlights en steden. Onze afdeling verre reizen kan samen met u, uw wensen inventariseren en voor u een maatwerk reis Canada samenstellen. Zij nemen u veel werk uit handen en doordat zij veel ervaring hebben, kunnen zij u snel een aanbod voor een maatwerk reis Canada doen.

Stel uw eigen reis samen

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Uitgebreid familiebezoek

Familie bezoek in Canada afleggen is niet iets wat u jaarlijks doet en nu u daar dan toch bent, wilt u het bezoek verlengen en genieten van wat Canada allemaal te bieden heeft. Onze verre reizen specialisten kunnen u adviseren over de mogelijkheden omdat zij werken met gerenommeerde en gespecialiseerde partners ter plaatse.

Afhankelijk van uw wensen bekijken zij wat het meest passend is en doen u een voorstel voor een maatwerk reis Canada. Mogelijk zijn dat delen van een bestaande groepsreis Canada of een individuele rondreis Canada. Als u graag een groepsrondreis maakt heeft u in veel gevallen de beschikking over een lokale Nederlands- of Engelssprekende gids met een airconditioned touringcar. Als u liever zelf rijdt dan er is er een uitgebreide Nederlandstalige informatiemap beschikbaar.

Er zijn veel mogelijkheden om uw bezoek uit te breiden met bijvoorbeeld een bezoek aan Vancouver, Ottawa, Toronto, of één of meerdere Nationale Parken, zoals bv. Banff of Jasper National Park, of de Niagara Falls. Uw familiebezoek wordt aangenamer met een maatwerk reis Canada.

Voor meer informatie en speciale wensen om van uw familiebezoek een droomreis te maken bekijkt u ons aanbod maatwerk verre reizen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 18 vakanties

Ervaringen van onze klanten

Tom en Tatum Na eerst een paar groepsrondreizen door Canada gemaakt te hebben, nu dan eindelijk een reis gemaakt geheel naar eigen inzicht en wens. De verre reizen specialisten van de Jong Intra Vakanties hebben ons daarbij enorm geholpen. Zij hebben verder alle reserveringen gedaan en wij zijn onbezorgd op pad gegaan. Geweldige ervaring in dit prachtige grote land.

Lees meer Lees minder

In beeld

 • Video Maatwerk
  Video Maatwerk
 • Niagara Falls_02
  Niagara Falls_02
 • Alberta_00
  Alberta_00
 • Lake Maligne
  Lake Maligne

Populaire vakanties in Maatwerk

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 18 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!