Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Canada kent zoveel mogelijkheden! Vraag de Jong Intra om een maatwerkofferte om uw droomreis naar Canada te realiseren.

Uw maatwerkreis – ons werk!

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een maatwerkofferte.

In uw maatwerkofferte vindt u een voorstel voor uw reis en een duidelijke opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn.

Na het versturen van het maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag met u de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij uw wensen.

Stel uw eigen reis samen


Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Canada of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Canada? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Canada? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Stel uw eigen reis samen 

  

Onze adviseurs

Onze Maatwerkspecialisten staan altijd voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw reis naar Canada. Alle reizen uit ons aanbod zijn met zorg samengesteld, maar wilt u hier toch zelf iets in aanpassen of heeft u voldoende tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan!

Claudia Ommering - Maatwerk Specialist
Claudia Maatwerk specialist
Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Bouwstenen - Dé inspiratie voor uw eigen verre reis naar Canada

Canada op eigen wijze

Tijdens een reis naar Canada kunt u een bezoek brengen aan wereldsteden als Toronto of Vancouver, maakt u kennis met de natuur tijdens een bezoek aan de nationale parken of met de Franse historie van Canada in steden als Quebec en Montreal. 

Een reis naar Canada met de Jong Intra Vakanties is een reis die u niet snel zult vergeten!

Bouwstenen Canada

Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties een breed scala van groepsrondreizen Canada en individuele rondreizen Canada met eigen huurauto of camper. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

De Jong Intra Vakanties beschikt over een groot aantal zeer geliefde accommodaties die wij inzetten als de 'bouwstenen' voor uw ideale route. Deze bouwstenen geven u een inzicht in de mogelijkheden van de bestemming en geven ook een goede indicatie die u tenminste nodig hebt hiervoor. Liever langer of korter? Of toch net iets anders? Dat is geen probleem!

Onze meest geliefde bouwstenen:

Wij hebben 5 tips samengesteld!

Vancouver Island

Vancouver Island

Voorbeeld bouwsteen 1

Vancouver Island is een vast onderdeel van rondreizen in West-Canada. Gelegen in de baai voor de kust van Vancouver biedt dit eiland een overweldigende natuur. Haast kennen de bewoners niet en de dorpen worden veelal bewoond door houthakkers en vissers. Bezoek o.a. Chemainus met zijn opmerkelijke verzameling muurschilderingen en de grote verzameling totempalen van het stadje Duncan. 

Het noorden van Vancouver Island, bij Port Hardy, staat bekend om de mogelijkheden om walvissen en orka's te spotten tijdens een boottocht. Vanuit Port Hardy vertrekken ook de cruises over de Inside Passage, de unieke waterweg tussen Vancouver Island en het vaste land van Canada. In het westen liggen de karakteristieke vissersstadjes Tofino en Ucluelet en hiervandaan kunt u zeer boeiende een spannende excursies maken op zoek naar walvissen, orka's en beren die hier veelvuldig voorkomen.

Banff National Park

Lake Louise Banff NP

Voorbeeld bouwsteen 2

Om de heetwaterbronnen te beschermen werd Banff National Park in 1885 het eerste nationale park van Canada. Een bijzonder manier om het park te beleven is een helikoptervlucht over de machtige bergtoppen en uitgestrekte naaldbossen. Ook een rit met de gondel naar de top van Sulphur Mountain is een unieke belevenis.

De Jong Intra Vakanties raadt Banff National Park aan bij vrijwel alle rondreizen door West-Canada, maar zeker aan de bezoekers die willen genieten van de rijke natuur van de Rocky Mountains.

Jasper National Park

Jasper National Park

Voorbeeld bouwsteen 3

Jasper National Park en Lake Louise met haar prachtige turkooise water zijn een absoluut hoogtepunt tijdens veel van de maatwerkreizen van de Jong Intra Vakanties. De imponerende bergwereld van Rocky Mountains en het Columbia Icefield ervaart u het beste met de 'Ice Explorer', een speciaal gecon­strueerd voertuig voor een tocht over de oeroude Athabasca-gletsjer.

De grootste stad van Canada - de metropool Toronto

Niagara falls

Voorbeeld bouwsteen 4

Toronto is het financiële, zakelijke en culturele hart van Canada. De prachtige skyline, met de CN-toren als bekroning, wordt weerspiegeld in het water van Lake Ontario. Net als in andere wereldsteden heeft Toronto een Chinatown, een Little Italy en oneindige shopping mogelijkheden. Toronto is een vast onderdeel van vele rondreizen door het oosten van Canada.

Extra tip van onze Maatwerk specialisten: de afstand tussen Toronto en Niagara is prima te doen (ca. 130 km) en een uitstapje naar de watervallen is dan ook een veel gemaakte combi met Toronto.

Atlantic Canada

Nova Scotia Peggys Cove

Voorbeeld bouwsteen 5

De meest oostelijke provincies van Canada - Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island en Newfoundland en Labrador - worden vaak samengevat onder de term 'Atlantic Canada'. De regio is onlosmakelijk verbonden met de Atlantische Oceaan en biedt een ruige natuur met een rijk dierenleven maar toont ook een kijkje op de vroege geschiedenis van Canada: dit was namelijk ook de regio waar de eerste kolonisten voet aan land zetten en op vele plaatsen vindt u noch restanten van en herinneringen aan de eerste nederzettingen van de Schotten, Engelsen en Fransen.

Goede ideeën voor uw maatwerkreis naar het uiterste oosten van Canada kunt u opdoen via onze geliefde groepsrondreis Atlantic Maritimes Tour.

Alberta

Maak iets bijzonders van uw familiebezoek in Canada

In Canada wonen ca. 140.000 mensen die de Nederlandse taal machtig zijn. Veelal migranten van de eerste en tweede generatie, die in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw naar Canada zijn verhuisd voor een nieuwe start. Grote kans dus dat u (verre) familie heeft in Canada.

De Jong Intra Vakanties krijgt veel verzoeken van klanten die een familiebezoek in Canada willen combineren met een mooie rondreis. Geen probleem uiteraard! Er zijn veel mogelijkheden om uw bezoek uit te breiden met bijvoorbeeld een bezoek aan Ottawa, Toronto, Vancouver, Calgary en één of meerdere Nationale Parken. Een kort uitstapje of juist een complete reis? Laat u door onze maatwerk specialisten adviseren over de mogelijkheden om uw familiebezoek in Canada te combineren met een mooie reis door dit prachtige vakantieland.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 9 vakanties

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een maatwerkreis Canada wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                               

 • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek

Ervaringen

Tom en Tatum Na eerst een paar groepsrondreizen door Canada gemaakt te hebben, nu dan eindelijk een reis gemaakt geheel naar eigen inzicht en wens. De verre reizen specialisten van de Jong Intra Vakanties hebben ons daarbij enorm geholpen. Zij hebben verder alle reserveringen gedaan en wij zijn onbezorgd op pad gegaan. Geweldige ervaring in dit prachtige grote land.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Video Maatwerk Canada
  Video Maatwerk Canada
 • Lake Louise
  Lake Louise
 • Alberta
  Alberta

Populaire vakanties in Maatwerk Canada

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 9 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld