Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Tijdens een fly-drive Canada kunt u op uw eigen manier en tempo dit immense land te ontdekken. Het land heeft een goed wegennet en alles staat goed en duidelijk aangegeven. Een fly-drive Canada geeft u veel vrijheid en is de ideale manier om te reizen door Canada.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.
Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Canada is een bijzonder afwisselend, groot en veilig land, dat gemakkelijk met de auto te ontdekken is. Het land waar ongerepte natuur en steden elkaar afwisselen en met een beetje geluk ziet u zelfs beren, wolven, walvissen en adelaars.

De Jong Intra Vakanties heeft een aantal schitterende fly-drives Canada samengesteld, waarbij u kennis maakt met de indrukwekkende natuur die het land te bieden heeft, maar ook steden als Toronto en Vancouver. Onze fly-drives worden samengesteld door de echte liefhebbers van Canada, zij laten u dan ook graag kennis maken met de mooiste plekjes van Canada.

U kunt kiezen voor een fly-drive West-Canada, waarbij u kennis maakt met de prachtige natuur en schitterende kust van West-Canada en de wereldstad Vancouver. Of u maakt een fly-drive Oost-Canada waar u eveneens kunt genieten van de natuur en u maakt kennis met de mix van het Engels- en Franstalig Canada met elk hun eigen charme en cultuur. Welke kant van Canada u ook kiest voor uw fly-drive, u bevindt zich in een totaal andere wereld en u zult zich verbazen over de hoeveelheid afwisseling die het land u te bieden heeft. Een fly-drive Canada zal een onuitwisbare indruk achterlaten.

U kunt een fly drive Canada per camper of per auto maken. Naast de door ons samengestelde rondreizen, kunnen wij u ook helpen bij het samenstellen van uw eigen fly-drive of autorondreis door Canada? Of wilt u een klein beetje afwijken van de door ons samengestelde reis? Onze afdeling maatwerk helpt u graag verder.

Fly-drives zijn voor veel mensen de ideale manier om een land goed te ontdekken. Naast onze fly-drives Canada bieden wij ook fly-drives aan door Europa, Amerika, Afrika of Thailand. Bekijkt u bijvoorbeeld eens fly-drive Amerika.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 9 vakanties

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een fly-drive Canada wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                               

 • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek   

Ervaringen

Bert en Laura Vlasblom Wij zijn enorme natuurliefhebbers en hebben dit jaar West-Canada, uitgekozen voor onze vakantie. De Grote Oceaan, de enorme oude gebergtes, de oerbossen, geweldig! We hebben er geen spijt van, volgende keer naar Oost-Canada!
Lees meer Lees minder
Fam de Lange Alle enorme en schitterende nationale parken van het Westen hadden we vorig jaar al uitgebreid bekeken en dit jaar wilden we graag de grote steden in het Oosten verkennen. Toronto, Ottawa, Montreal en Quebec-City ... we zijn er allemaal geweest en hebben enorm genoten! We hadden ook overal voldoende tijd om de hoogtepunten te bekijken en ook nog wat vrije tijd om op eigen gelegenheid rustig rond te wandelen. We'll be back!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Fly-drive

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 9 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld