Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Tsjechië
Goed voorbereid op vakantie

Onbekend maakt onbemind, dat geldt ook voor Tsjechië. Want veel mensen zijn niet bekend met Tsjechië terwijl het land zoveel moois te bieden heeft. Met onze busreizen Tsjechië zorgen we ervoor dat u in korte tijd een goede indruk krijgt van het land. Of het nu gaat om de hoofdstad Praag, het Reuzengebergte of het land doorkuist met één van onze busreizen u zult verbaast zijn over de schoonheid van Tsjechië!

Onze adviseurs

Tsjechië is een prachtige land met de schitterende steden en een mooie landschap. Vooral het kuurstadje Karlovy Vary maakte trijdens mijn eerste bezoek een diepe indruk, wat een prachtig stadje! Maar ook de hoofdstad Praag weet me iedere keer weer te verrassen.

Jan Willem
Jan Willem Busreizen en riviercruise specialist
Chantal
Chantal Busreizen en riviercruise specialist

Populaire bestemmingen in Tsjechië

Ons aanbod busreizen

Ook dit jaar hebben we weer een aantal mooie busreizen Tsjechië in ons programma. Uiteraard behoord een busreis Praag tot de mogelijkheden. De stad Praag, ook wel de ‘Gouden Stad’ genoemd heeft veel van haar historische gebouwen weten te behouden. Van de Karelsbrug en de Praagse Burcht tot aan het Gouden Straatje en de Joodse Wijk, allen zijn een bezoek meer dan waard.

Onze busreis naar Pec Pod Snezkou in het Reuzengebergte neemt u ook mee naar het natuurpark het Reuzengebergte, gelegen op de grens tussen Tsjechië en Polen. Het Reuzengebergte behoort tot één van de hoogste bergketens van Midden-Europa en is vanwege de overweldigende natuur één van de meest geliefde gebieden in Tsjechië.

Benieuwd naar al onze busreizen? Bekijk ons aanbod busreizen. Wij bieden ook wintersport busreizen naar Tsjechië aan!

Liever op eigen gelegenheid? Kijk dan eens naar onze stedentrips Praag en reis per eigen vervoer, trein of vliegtuig naar deze prachtige stad.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de chauffeurs van de busreizen Tsjechië met een 8,0 en onze reisleiding zelfs met een 8,5! Gaat u dit jaar met hen mee naar Tsjechië?!

Wilt u ook genieten van de mooie steden, het berglandschap en een volledig verzorgde groepsreis? Boek dan snel een busreis Tsjechië.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis Tsjechië wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Al 50 jaar specialist in busreizen 
 • Ervaren chauffeurs en reisleiding
 • Nog comfortabeler reizen per Luxury Class touringcar
 • Vele gegarandeerde vertrekken
 • Maximum aantal deelnemers van 44 personen
 • Gratis ANWB reisgids bij een groot aantal reizen
 • Gratis audio guides bij een groot aantal reizen
 • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek
 • CO2-compensatie door de Jong Intra Vakanties
 • Winnaar Nederlandse Vakantie Award beste busvakanties

Ervaringen

Dhr. M. Hehir Het was onze eerste busreis maar we gaan dit jaar met een volgende reis naar Frankrijk, hopelijk met Marco als chauffeur!
Lees meer Lees minder
Dhr. Kuyper Onze chauffeur Gerrit was naast een hele goede/veilige rijder, ook nog eens zeer zorgzaam en een uitmuntende, leerzame verteller en entertainer. Hij heeft ons heel veel geleerd over de stad Praag en het land Tsjechië. Kortom: 100%!
Lees meer Lees minder
Dhr. M. Hagedoorn Bo, de reisleidster die wij hadden in Praag was een voortreffelijke gids. De tijd die zij aan onze trip bestede was onverwacht uitgebreid. Alle lof!
Lees meer Lees minder
Dhr. H. Tienen Het bezoek aan Praag met gids Bo was echt een hoogtepunt. Maar ook het Jelenia Gora met de grootste kerk van Polen en het natuurgebied het Boheemse Paradijs waren top!
Lees meer Lees minder

Tsjechië in beeld

 • Tsjechie
  Tsjechie
 • Riviertje Reuzengebergte
  Riviertje Reuzengebergte
 • Astronomisch uurwerk Praag
  Astronomisch uurwerk Praag
 • Hotel Horizont
  Hotel Horizont

Nog meer vakanties naar Tsjechië

De Jong Intra Vakanties heeft naast busreizen Tsjechië een uitgebreid aanbod van andere mooie vakanties naar Tsjechië. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Stedenreizen Tsjechië zijn geliefd bij vele klanten. Praag is zelfs één van Europa's meest populaire stedenreisbestemmingen.

 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al 50 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service