Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Costa Brava en Spanje.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Zon, zee, strand en sightseeing

Tossa de Mar is één van de populairste, bekendste en gezelligste badplaatsen aan de Costa Brava. De plaats heeft een geweldig zandstrand en een gezellige dorpskern met een wirwar aan straatjes, gezellige restaurantjes, een verscheidenheid aan winkeltjes, barretjes en terrasjes.

Algemeen
Ervaringen

Ons reisaanbod

Tossa de Mar ligt in het noordoosten van Spanje aan de Costa Brava tussen Lloret de Mar en Sant Feliu. Tossa ligt op ca. 100 km ten zuiden van de Franse grens en op ca. 95 km ten noorden van Barcelona. Het plaatsje is een stuk minder toeristisch dan het, vooral bij jongeren populaire, Lloret de Mar en heeft daarom meer Spaanse invloeden. Naast een volledig verzorgde excursiereis bieden wij ook pendelreizen naar Tossa de Mar aan in de zomermaanden, al dan niet in combinatie met een verblijf in een hotel of appartement.

Naast onze busreis naar Tossa de Mar kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor autovakanties Costa Brava, autovakanties Spanje of onze stedentrips Barcelona.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de busreis Tossa de Mar Brava met een 8,1 en de chauffeurs van de busreis Tossa de Mar zelfs met een 8,5!

Heeft u ook zin in een geheel verzorgde groepsreis? Boek dan snel een busreis Costa Brava.

Onze gasten beoordelen onze busreis Tossa de Mar met gemiddeld een

8,1
onze gasten

Onze adviseurs

Tijdens mijn verblijf in Tossa de Mar hebben vooral het Dali Museum in Figueras en het Klooster van Montserrat een onuitwisbare indruk op me gemaakt. Beide waren op een heel andere manier indrukwekkend, maar deden wat mij betreft niet voor elkaar onder!

Trudy

Ervaringen van onze klanten

De busreis naar Tossa de Mar was een topreis met een lieve, uitstekende, top chauffeur!!!! Ik kan het iedereen aanbevelen! Wat een geweldige reis, ik ga hopelijk snel weer.