Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Lees alles over Rusland
Goed voorbereid op vakantie

Al ruim 40 jaar staan wij bekend als één van de belangrijkste aanbieders van busreizen in binnen- en buitenland. U reist per bus met onze deskundige chauffeur naar Rusland voor een prachtige busreis. In Rusland maakt u kennis met prachtige steden welke over vele culturele bezienswaardigheden beschikken.

Onze adviseurs

Proef tijdens uw bezoek aan St.Petersburg bij een kraampje langs de weg een ‘Pyshiki’. Een simpele lekkernij, maar erg lekker!

Chantal
Chantal Busreizen en riviercruise specialist
Jan Willem
Jan Willem Busreizen en riviercruise specialist

Rusland

Dé specialist in busreizen naar Rusland

Eén van onze bekendste producten zijn onze busreizen. Hier zijn wij 45 jaar geleden mee gestart en stellen wij nog steeds met alle plezier samen! Kies voor een rondreis naar Rusland en ontdek de regio met onze Luxury Class touringcar.

St. Petersburg

Rondreizen naar Rusland

Een rondreis naar Rusland is een overgetelijke ervaring. Laat u verbazen door de prachtige steden en imposante landschappen. Uw ervaren chauffeur tevens reisleider begeleidt u tijdens de hele reis en weet u alles te vertellen over uw bestemming.

Alle rondreizen naar Rusland

Rusland

Hermitage

St. Petersburg

Deze majestueuze stad werd ruim 300 jaar geleden gesticht door tsaar Peter de Grote, als 'venster naar het Westen'. Kosten noch moeite werden gespaard bij de bouw van de stad en dat is vandaag de dag terug te zien in de bonte verzameling kerken, paleizen, bruggen en pleinen.

Oh, en schrik niet! Om 12 uur in de middag word er in de buurt van de Petrus en Paulusvesting een kanonschot gelost. Dit schot is een traditie en word tot op de dag van vandaag nageleefd.

Bezoek deze interessante stad tijdens onze 15-daagse rondreis 'Baltische Staten en St. Petersburg'

Rusland

Eten en drinken

Een goedkoop fenomeen vanuit de Russische keuken zijn de Stolovaja, oftewel kantines. Stolovajas zijn de hele dag open en bieden het eten in een buffetvorm aan. Je kunt er veel eten voor weinig geld.  Een echte aanrader tijdens een bezoek in Rusland!

Kaviaar is misschien het meest bekende Russische delicatesse en wordt ook wel het zwarte goud genoemd. Tijdens de middeleeuwen was kaviaar in Rusland vooral voor de hoge klassen, die de kaviaar als vleesvervanger consumeerde op vastendagen. Tegenwoordig word het overal in Rusland veel gegeten met een glaasje wodka erbij.

Rusland in beeld

 • St. Petersburg
  St. Petersburg
 • St. Petersburg
  St. Petersburg
 • Hermitage
  Hermitage
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service