Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Oktober 2021
December 2021
Februari 2022
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Onze inkopers hebben uw hotel geserveerd, de touringcars staan voor u klaar, de vluchten zijn geboekt (indien u invliegt) en de chauffeurs en reisleiders hebben de reis uitstekend voorbereid. Kortom, bij De Jong Intra Vakanties is uw rondreis goed geregeld!

Onze adviseurs

Wilt u het maximale uit uw vakantie halen en wilt u aan het einde van uw vakantie ‘alles’ van uw bestemming gezien en gedaan hebben? Dan is een busrondreis de geschikte vakantie voor u! Of u nu op zoek bent naar een busrondreis naar Italië, Ierland, Scandinavië of zelfs IJsland, wij bieden het allemaal.

Chantal
Chantal Busreizen en riviercruise specialist
Jan Willem
Jan Willem Busreizen en Riviercruise specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Onze busrondreizen zijn er in 2 varianten: een reis waarbij u al per bus uit Nederland vertrekt en een reis waarbij u per vliegtuig naar uw bestemming reist en waar de bus, de chauffeur en de reisleider op uw vakantiebestemming op u staan te wachten.

Naast onze busrondreizen door Europa kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor bus excursiereizen waarbij u vanuit een vast hotel excursies maakt.

Heeft u ook zin in een mooie groepsreis? Boek dan snel een busrondreis.

Het verschil tussen een excursiereis en rondreis

Tijdens onze excursiereizen per bus zijn onze ervaren, deskundige chauffeurs tevens uw gastheer/-vrouw. Vanuit uw standplaatshotel ontdekt u bijzondere plekjes en maakt u de mooiste excursies met de Comfort Class, Luxury Class en Luxury Class Plus touringcar. Bij een rondreis reist u per één van deze touringcars door meerdere streken/landen en overnacht u in verschillende hotels. Bij de meeste rondreizen wordt u ontzorgd door de chauffeur én een deskundige reisleid(st)er. Bij onze vliegbusreizen vliegt u naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er aan, waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 40 vakanties

Ervaringen

Amalfikust, Napels en Rome De Amalfikust, Napels en Rome, een interessante combinatie. Veel gezien, ook veel kilometers gemaakt. Mede door een goede chauffeur en goede reisleidster is het zeker de moeite waard om deze reis te maken!
Lees meer Lees minder
De Byzantijnse Balkanrondreis Een zeer complete, goed uitgestippelde reis. Chauffeur/reisleider Piet Zeldenrust zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Ook dank aan onze medereizigers, waardoor we terugkijken op een geweldige vakantie!
Lees meer Lees minder
Het beste van Polen Wat een geweldige chauffeur hadden we. Met erg veel kennis van Polen. Nogmaals bedankt Ge!
Lees meer Lees minder
Highlands en Hebriden Het team 'chauffeur-reisleiding' was perfect! Onbezorgde manier van reizen.
Lees meer Lees minder
Normandische invasiestranden, Bretagne en Parijs Als ik deze busreis moet kwalificeren met een rapportcijfer, dan kan het alleen maar met een vette 10. De voortreffelijke inzet van toeristische informatie en uitmuntende rijvaardigheid is toe te schrijven aan de bekwame, deskundige en sympathieke chauffeur!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Touringcar in Schotland
  Touringcar in Schotland
 • Forum Romanum
  Forum Romanum
 • Ierland
  Ierland
 • Aurlandsfjord
  Aurlandsfjord
 • Boscastle
  Boscastle
 • Reisleiding
  Reisleiding
 • Dubrovnik
  Dubrovnik
 • Golspie - Dunrobin Castle
  Golspie - Dunrobin Castle

Populaire vakanties in Rondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 40 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al bijna 50 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service