Vind Busrondreizen
Keuze uit 36 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Maart 2021
April 2021
Mei 2021
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

De mooiste routes, de beste chauffeurs, gepassioneerde reisleiding en uitgebalanceerde programma’s, dat is waar onze busrondreizen voor staan. Het grote voordeel van onze busrondreizen is dat u tijdens uw reis in meerdere hotels verblijft, hierdoor ziet u het meeste van uw vakantiebestemming en is de reistijd naar de bezienswaardigheden korter dan wanneer u in 1 hotel verblijft. Gaat u met ons mee op busrondreis?

Onze adviseurs

Wilt u het maximale uit uw vakantie halen en wilt u aan het einde van uw vakantie ‘alles’ van uw bestemming gezien en gedaan hebben? Dan is een busrondreis de geschikte vakantie voor u! Of u nu op zoek bent naar een busrondreis naar Italië, Ierland, Scandinavië of zelfs Marokko, wij bieden het allemaal.

Chantal
Chantal Busreizen specialist
jlo
Jan Willem Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Onze busrondreizen zijn er in 2 varianten: een reis waarbij u al per bus uit Nederland vertrekt en een reis waarbij u per vliegtuig naar uw bestemming reist en waar de bus, de chauffeur en de reisleider op uw vakantiebestemming op u staan te wachten.

Naast onze busrondreizen door Europa kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor bus excursiereizen waarbij u vanuit een vast hotel excursies maakt.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de busrondreizen met een 8,8 en de reisleiders zelfs met een 8,9!

Heeft u ook zin in een mooie groepsreis? Boek dan snel een busrondreis.

Het verschil tussen een excursiereis en rondreis

Tijdens onze excursiereizen per bus zijn onze ervaren, deskundige chauffeurs tevens uw gastheer/-vrouw. Vanuit uw standplaatshotel ontdekt u bijzondere plekjes en maakt u de mooiste excursies met de Comfort Class of Luxury Class touringcar. Bij een rondreis reist u per Comfort Class of Luxury Class touringcar door meerdere streken/landen en overnacht u in verschillende hotels. Bij de meeste rondreizen ontzorgen uw chauffeur én een deskundige reisleid(st)er. Bij onze vliegbusreizen vliegt u naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er aan, waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 36 vakanties

Ervaringen

Ria Keerman We hebben een geweldige vakantie gehad. zoveel gezien en gehoord. Als we hem over mochten doen deden we het weer. (over de busrondreis Toscane en Venetië)
Lees meer Lees minder
B.J. vd Meulen De reisleider Cees Rijke en de chauffeur Tom krijgen van mij een dikke tien. Cees wist ons zoveel te vertellen over Noorwegen. Hij heeft alles tot in de puntjes verzorgd en brengt een hoop gezelligheid. Tom rijdt heel plezierig en rustig. Ik heb zo'n vertrouwen in hem, dat ik naar beneden durfde te kijken om te genieten van het uitzicht. ,Wat een fijne rondreis. Noorwegen is een prachtig land. Genoeg tijd om rond te kijken tijdens de stops. Heel plezierig. Wat mij betreft een aanrader. (over de busrondreis Hoogtepunten van Noorwegen)
Lees meer Lees minder
Ad en Jacqueline Onze reisleidster Anka Vaartjes was een zeer enthousiaste gids, die met veel plezier ons liet genieten van al het moois op onze reis. Een reisleidster met een groot hart en liefde voor haar werk. Als we ooit nog eens een busrondreis naar Italië boeken zullen we zeker vragen om Anka als reisleidster. (over de busrondreis Toscane en de Bloemenriviera)
Lees meer Lees minder
H. Lindeboom Mede door Ed (onze chauffeur en reisleider) is deze vakantie onvergetelijk geworden, hij weet zoveel over dit gebied en heeft deze kennis op ons overgebracht, super! (over de busrondreis Devon & Corwall)
Lees meer Lees minder
M. Post Graag een extra compliment voor Maurits onze gids, echt een klasse apart. Heel deskundig, of het nu vroeg of laat was, altijd even enthousiast!!!!!!!!!!!!! (over de busrondreis Andalusië en Gibraltar)
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Groepsfoto
  Groepsfoto
 • Sicilie1
  Sicilie1
 • HebridenJedburgh3
  HebridenJedburgh3
 • Reisleiding
  Reisleiding

Populaire vakanties in Rondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 36 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service