Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Reisleiding
Goed voorbereid op vakantie

Alle vlieg-busreizen en een aantal busreizen van de Jong Intra Vakanties worden verzorgd met Nederlandse reisleiding, zodat u een onbezorgde vakantie heeft! Zij delen graag hun passie voor de bestemming waar u naartoe gaat! Weet u al waar u heen gaat?

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Ruim 50 jaar ervaring

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. In de 50 jaar dat wij actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld! Met de bus, het vliegtuig, de trein of met uw eigen auto. Wij brengen u naar de mooiste plekjes. Al is er veel veranderd, is er een ding bij ons gebleven: de liefde voor het vak en het plezier in het organiseren van perfecte vakanties.

Het personeel op kantoor, onze deskundige chauffeurs en onze gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten. Het organiseren van mooie busreizen doen wij dus nog steeds met alle plezier. Al 50 jaar!

Comfortabele touringcars

Onze excursie- en rondreizen worden al jaren uitgevoerd met comfortabele touringcars. Onze comfort class touringcars zijn standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat en airconditioning. De stoelen staan comfortabel afgesteld met een stoelafstand van 85 centimeter.

Nog meer comfort en luxe vindt u in de luxury class touringcars, waarvan onze busvloot er inmiddels 18 telt. Met o.a. een nog grotere afstand tussen de stoelen (92 cm), voor véél extra beenruimte en zijwaarts verstelbare stoelen, wordt u echt verwend tijdens uw reis. De comfortabele fauteuils met luxe bekleding zorgen voor nog meer zitcomfort.

Onze busreizen buiten Europa worden uitgevoerd met een comfortabele, lokale touringcar.

Reisleiding in beeld

  • Reisleiding
    Reisleiding
  • Reisleiding
    Reisleiding

Vergelijkbaar

Niet gevonden waar u naar op zoek was? Bekijk dan al onze busreizen.

  • Ervaren Nederlandse reisleiding
  • Deskundig en gedreven met passie voor de bestemming
  • Al 50 jaar ervaring