Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Busreizen Tirol
Keuze uit 2 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Tirol
Goed voorbereid op vakantie

Bundesland Tirol ligt op ca. 1000 kilometer van de Nederlandse grens en tijdens de wintersportpendel rijden onze comfortabele bussen er met 2 chauffeurs tijdens de nachtelijke uren naartoe. Onze excursiebussen rijden uiteraard enkel overdag. Wilt u snel, veilig en comfortabel naar Tirol, dan zijn onze busreizen naar Tirol zeker iets voor u.

Onze adviseurs

Tirol is zeker mijn favoriete deel van Oostenrijk! De hoofdstad Innsbruck is in ieder jaargetijde de moeite van een bezoekje waard, maar u vindt hier ook de beste wintersportgebieden als Gerlos en Sölden.

trudy
Trudy Busreizen specialist

Populaire bestemmingen in Tirol

Onze busreizen naar Tirol

Het Bundesland Tirol ligt ingesloten tussen Duitsland in het noorden en Italië in het zuiden. In Tirol vinden we enkele van de meest populaire vakantiebestemmingen van Oostenrijk, zowel voor een zomervakantie als voor een winter(sport)vakantie. Wij brengen u in de winter uiteraard graag naar uw winter(sport)bestemming, maar ook in de zomer bent u van harte welkom bij ons in de bus. U kunt bij ons onder andere terecht voor busreizen naar de volgende bestemmingen:

- Busreis Nauders
- Busreis Gerlos
- Busreis Sölden
- Busreis Westendorf

Gaat u liever op eigen gelegenheid naar Tirol? Bekijk dan onze autovakanties Tirol. Voor een stedentrip naar Oostenrijk kiest u onze stedentrips Wenen.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de chauffeurs van de busreizen naar Tirol met een 9,1! Gaat u dit jaar met hen mee?

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties in Tirol

Ervaringen

W.M. Voogt We hadden een hele fijne vakantie naar Nauders. We waren met een leuke groep en de chauffeur had veel kennis over de plaatsen waar we naartoe gingen. Ook was de chauffeur een gezellige man, die ook ‘s avonds in het hotel altijd voor je klaar stond als je vragen had over de reis. Het was een mooie en gezellige reis, zeker één om nog een keer te doen.
Lees meer Lees minder
Fam. Bakker We zijn al voor de 2e keer meegeweest naar Westendorf en we hebben weer een hele fijne vakantie gehad. Leuke uitstapjes, een gezellige groep en onze chauffeur was geweldig.
Lees meer Lees minder
Mevrouw van Vianen Fantastische week gehad in Münster door het mooie weer, maar ook door de chauffeur/reisleider die alles in goede banen leidde en steeds weer iets extra toevoegde aan de reis: een stop bij een mooie schildering in een kerk, het Ave Maria in Pertisau, een wandeling vanuit een bergrestaurant waarbij ieder naar zijn eigen kunnen naar beneden kon wandelen. Een pre ook dat de reisafstanden kort zijn en je niet de hele dag in de bus hoeft te zitten.
Lees meer Lees minder

Tirol in beeld

 • Tirol
  Tirol
 • Tirol met de bus
  Tirol met de bus
 • Almweide
  Almweide
 • Uitzicht op het dorpje Vent
  Uitzicht op het dorpje Vent
 • Sfeer
  Sfeer

Populaire vakanties in Tirol

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties in Tirol
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service