Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Spanje, Italië en Kroatië.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Een wonderbaarlijke wereld

Op slecht 4 uur vliegen vindt u dit mystieke land. Zo waant u zich in de prachtige Koningssteden met hun soukhs, slangenbezweerders en rijke toegangspoorten in het sprookje van 1001 nacht. Naast de prachtige steden heeft Marokko ook een adembenemende natuur. Zo is er de Sahara met uitgestrekte zandduinen en oases, het woeste Atlasgebergte met door sneeuw bedekte toppen en de bijna 2000 kilometerslange kustlijn. Voor een busreis Marokko bent u bij ons aan het juiste adres!

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart

Onze reizen

Beleef de hoogtepunten van de Koningssteden met onze rondreis. Kies voor hotels in de categorie Standard (3- en 4-sterren) of Confort (4- en 5-sterren) en ontdek onder leiding van onze Engelstalige reisleider alle hoogtepunten van dit bijzondere land. De groep tijdens de busreis Marokko bestaat uit internationaal gezelschap.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een stedentrip Marrakech.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de busreizen Marokko met een 8,5 en de reisleiders zelfs met een 8,7! Gaat u dit jaar met hen mee?

Heeft u ook zin in een mooie groepsreis? Boek dan snel een busreis Marokko.

Onze gasten beoordelen onze busreizen Marokko met gemiddeld een

8,6
onze gasten

Bezienswaardigheden van Marokko

Hieronder treft u informatie aan over enkele van de meest belangrijke regio’s van Marokko die u met onze busreizen Marokko kunt bezoeken.

Casablanca

Casablanca

Casablanca is de grootste stad van Marokko en staat bekend als de financiële hoofdstad, daarnaast is het tevens de grootste havenstad. De stad werd rond 1920 gebouwd door de Fransen met Marseille als voorbeeld. De bekendste bezienswaardigheid is de Hassan II Moskee, deze moskee heeft plaats voor 25.000 gelovigen.

Fez

Souks

Fez is de culturele hoofdstad van Marokko en bestaat eigenlijk uit 3 steden. Fes el Bali was het verblijf van veel Arabische families tijdens hun vlucht uit Andalusië. Toen deze Mdina te klein werd, is in de 13e eeuw buiten de stadsmuren het nieuwe Fes el Jedid gebouwd. Veel later kwam daar ook een 'stad' naar Europees model bij, met brede lanen.

Marrakech

Markt

Marrakech is de tweede stad van Marokko en staat bekend als de Rode Stad, de meeste huizen zijn hier namelijk rood geverfd. Marrakech is gelegen aan de voet van het Atlasgebergte en is onderverdeeld in een Mdina en een modern stadsdeel. Een wandeling door de Mdina neemt u mee door nauwe straatjes en langs schilderachtige soukhs.

Onze adviseurs

 • jlo
  Jan Willem
 • Rodger
  Rodger
 • trudy
  Trudy

Tijdens de rondreis langs de Koningssteden van Marokko kom je langs bijna alle hoogtepunten van het land. De prachtige steden Marrakesh en Fez zullen zeker indruk op u maken!

Jan Willem

Ervaringen van onze klanten

Echt een fantastische reis, heel veel gezien en enorm genoten. Fijne mensen (bevolking) en een warm, droog en zonnig klimaat. Af en toe 40 graden, maar met wind vanuit zee, zeker als je in Casablanca zit, is het prima te doen.

We vonden het internationale karakter van de groep een hele positieve ervaring. Verder was onze reisleider, Idriss, zeer deskundig en correct.

Wat een waanzinnige reis! Echt een hele andere wereld dan Nederland. We vonden vooral de soukhs een hele bijzondere ervaring, met alle geuren en mensen en zelfs slangenbezweerders! Heel bijzonder allemaal.

Kaart van Marokko

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation