Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Italië, Spanje en Kroatië.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Met een busreis Malta ontdekt u het hele eiland!

Malta en Gozo zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En tijdens onze busreis Malta komen beide eilanden uitgebreid aan bod! We maken diverse excursies waarbij u een goed beeld krijgt van de geschiedenis en cultuur van Malta en de natuur op Gozo. Tel daar bij op dat u verblijft in de gezellige badplaats Qawra en u heeft alle ingrediënten voor een heerlijke busreis! Gaat u met ons mee naar Malta en Gozo?

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart

Onze busreizen Malta

Door haar strategische ligging in de Middellandse Zee is Malta vaak aangevallen en overgegaan in andere handen. Hierdoor zult u veel Engelse invloeden terugvinden op het eiland. De bevolking spreek Engels en er wordt links gereden. Naast de hoofdstad Valetta heeft het eiland nog een aantal zeer interessante steden zoals de oude hoofdstad Mdina en het vissersdorp Sliema. Het prettige klimaat geeft u ook de mogelijkheid om na een excursiedag even lekker te ontspannen aan de kust of bij het zwembad.

Bij onze busreis Malta combineren we Malta met het bijzondere eiland Gozo. Dit ‘groene’ eiland is rustiek en dun bevolkt. Tijdens de dagtocht gaan we met de ferry over naar Gozo en na een mooie dagexcursie reizen we aan het eind van de middag weer terug naar het hotel. De combinatie van Malta en Gozo maakt onze busreis Malta een zeer bijzondere reis.

Benieuwd naar ons hele aanbod busreizen? Bekijk dan onze busreizen.

Onze gasten beoordelen onze busreis Malta met gemiddeld een

8,1
onze gasten

Bezienswaardigheden van Malta

Hieronder treft u informatie aan over de bezienswaardigheden die aangedaan worden tijdens de busreis Malta en Gozo.

Gozo

Sfeer bootje Malta

Gozo, heerlijk rustig en relaxed! Een eiland van nog geen 70 km², met veel landbouw en visserij, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het is heerlijk hier een vakantie door te brengen. Het landschap is heuvelachtig en groen, de kust bestaat uit ruige kalksteenformaties en kleine strandjes aan azuurblauwe baaien. De hoofdstad Victoria met haar mooie citadel en gezellige markt is uw bezoek zeker waard.

Qawra

Qawra

De vroegere vissersdorpjes Qawra, Bugibba en Xemxija aan St. Paul's Bay zijn in de loop de jaren aan elkaar gegroeid. St. Paul's Bay is uitgegroeid tot een van de meest populaire baaien van het eiland. In de baai liggen voornamelijk rotsstrandjes waar u kunt zonnen. Het uitgaansleven speelt zich vooral in Qawra en Bugibba af. Hier vindt u gezellige barretjes, restaurants, terrasjes en winkels.

Valetta

Boulevard Qawra

Valletta: nu de hoofdstad, maar ooit ontstaan als vestingstad die de naam ontleent aan grootheer De La Valette die Malta in 1565 succesvol verdedigde. De historie van deze stad is uitgebreid terug te vinden in de vele monumenten, musea en andere overblijfselen van vroeger. Interessant om in Valletta te bezoeken is de show ‘Malta Experience’, een diapresentatie die de geschiedenis van Malta verteld.

Onze adviseurs

 • jlo
  Jan Willem
 • Rodger
  Rodger
 • trudy
  Trudy

Malta is een heerlijke bestemming voor een zomerse vakantie. Mooie excursies, lekker eten en natuurlijk genieten van zon, zee en strand staan garant voor een heerlijke vakantie!

Trudy

Ervaringen van onze klanten

De reis naar Malta is ons ontzettend goed bevallen! Veel gezien en lekker gegeten!

Malta en Gozo zijn beide schitterende eilanden. Elke dag lekker even ontspannen bij het zwembad na een dag vol nieuwe indrukken is ons erg goed bevallen.

We willen graag nog even doorgeven dat de gids ter plaatse ons veel informatie heeft gegeven tijdens de excursies!

Kaart van Malta

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation