Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
April 2022
Mei 2022
Juni 2022
Intro
Snel door naar
Lees alles over Montecatini Terme
Goed voorbereid op vakantie

Per luxe touringcar reist u via Duitsland of Zwitserland naar de mooiste regio van Italië: Toscane. Vanuit Montecatini Terme worden mooie uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld de prachtige steden Florence, Pisa en Lucca. Maar uiteraard maken we ook mooie tochten door het zo typerende Toscaanse landschap met de glooiende heuvels en statige Cipressen.

Onze adviseurs

In het hoogseizoen maken ze in Montecatini vanaf een uur of 9 's avonds een wandelgebied van de hoofdstraat en lopen de mensen door de straten voor een 'passegiata', de zgn avondwandeling. Mensen zitten op de talloze bankjes te genieten van een ijsje, strijken neer op een terrasje of ontmoeten vrienden en familie gewoon op straat. Echt een heerlijk zomerse traditie.

trudy
Trudy Busreizen specialist
Rodger
Rodger Busreizen specialist

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Montecatini Terme

Ervaringen

Fam. Dijkema Wij vonden Hotel Montebello in Montecatini echt erg leuk. Een klein gezellig hotelletje met een leuke bar. We zaten in een straatje achter de hoofdstraat, dus het was lekker rustig en we liepen in een paar minuutjes zo naar het centrum. Allemaal heel fijn!
Lees meer Lees minder
Aletta de Jong Tijdens de reis Toscane en de Bloemenriviera verbleven we in Montecatini in Hotel Royal Palace. Je moet wel van de kleur oranje houden, maar dat is voor Hollanders vaak geen probleem;-). Het eten was prima, de kamer schoon en ruim en we zaten vlakbij het centrum. We hadden ook een geweldige leuke reisleidster. Zij weet heel veel en is betrokken met iedereen.
Lees meer Lees minder
Meneer van der Broek Onze rondreis Toscane en Venetië is erg goed bevallen. Niets dan lof voor reisleidster Deborah. Onvermoeibaar en vrolijk. Ook lof voor de buschauffeur Enrico. De reis was wel behoorlijk intensief, maar wij hebben zeer genoten. Al met al een geweldige reis.
Lees meer Lees minder

Montecatini Terme in beeld

 • Montecatini Terme
  Montecatini Terme
 • Montecatini Alto
  Montecatini Alto
 • Montecatini
  Montecatini
 • sfeer6
  sfeer6

Populaire vakanties in Montecatini Terme

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Montecatini Terme
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service