Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Lees alles over IJsland
Goed voorbereid op vakantie

Tijdens een reis naar IJsland krijgt u in korte tijd veel te zien van dit prachtige land. Een bezoek aan de bruisende hoofdstad Reykjavik, wegdromen door de bergachtige omgeving in Eystruoy en walvissen spotten in de Eyiafjördur fjord. IJsland is een divers land met ontzettend veel te bieden en voor ieder wat wils!

Onze adviseurs

Het aanzicht van de indrukwekkende Godafoss, de 'Waterval der Goden', geeft een ontzettend machtig gevoel en maakt een reis door IJsland helemaal compleet!  

Ijsland

Arctic Henge

Rondreizen door IJsland

Een rondreis door IJslandis een overgetelijke ervaring. Laat u verbazen door de prachtige watervallen, imposante landschappen en historische dorpjes. Uw reisleider begeleidt u tijdens de hele reis vol passie en enthousiasme en weet u alles te vertellen over uw bestemming.

Alle rondreizen door IJsland

Dé specialist in busreizen naar IJsland

Eén van onze bekendste producten zijn onze busreizen. Hier zijn wij 45 jaar geleden mee gestart en stellen wij nog steeds met alle plezier samen! Kies voor een rondreis naar IJsland en ontdek de regio met één van onze deskundinge reisleiders.

Ijsland

Geysir

Gouden Cirkel

De Gouden Cirkel van IJsland is geen bepaalde plek maar een route. Deze route is één van de hoogtepunten van een reis door IJsland en bestaat uit Thingvellir, Geysir en Gullfoss. In Thingvellir National Park bevindt zich het grootste meer van IJsland omringd door spectaculaire kliffen en kent een aantal mooie watervallen en lavavelden. Geysir beschikt over de Strokkur geisters, welke in een geothermisch zeer actief gebied in het Haukadalur dal liggen. De Strokkur ofwel 'Karnton' spuit elke 5 tot 8 minuten zijn water slechts voor korte tijd 20 meter omhoog, een echt spektakel! De Gullfoss waterval in de Hvítá, is de bekendste waterval in IJsland. Door het opstuivende water ontstaat er vaak een regenboog boven de waterval, wat zorgt voor een prachtig aanzicht.

Myvatn Nature Bath

Myvatn

Myvatn is een populair gebied in IJsland en ligt binnen een actief vulkanisch gebied.  Het meer is ontstaan als gevolg van verschillende vulkaanuitbarstingen en biedt diverse zwavelbronnen, lavavelden en kratermeren. Dichbij het meer ligt Myvatn Nature Baths, ofwel de kleine Blue Lagoon. Een prachtig geothermaal bad waar de warmte van de vele geothermale bronnen in dit gebied komt.

Op een kleine afstand ligt de indrukwekkende waterval Godafoss, de bekende ‘Waterval der Goden’. De 30 meter brede waterval is een werkelijk machtig aanzicht en zeker de moeite waard tijdens een bezoek aan Myvatn.

Reykjavik

Reykjavik

IJsland biedt vooral historische dorpen en ontzettend mooie landschappen, maar voor het stedelijk gevoel kun je terecht in Reykjavik. Reykjavik is de hoofdstad van IJsland en is de meest noordelijke hoofdstad van Europa. Het is de grootste en de enige stad van het land, maar vergis je niet want het is ook een relatief kleine stad vergeleken met andere Europese steden. De stad kent verschillende bezienswaardigheden, zoals het Nationaal Museum, de Landakotkerk en de Kerk van Hallgrimur.

Het nachtleven in Reykjavik is erg levendig met zijn vele clubs, cafés en bars. Het uitgaanslevens speelt zich vooral af rondom de hoofdstraat Laugavegur en maakt het erg gemakkelijk om met verschillende barretjes kennis te maken.

IJsland in beeld

 • Godafoss waterval
  Godafoss waterval
 • IJsland Faeroer
  IJsland Faeroer
 • Arctic Henge
  Arctic Henge
 • Geysir
  Geysir
 • Myvatn Nature Bath
  Myvatn Nature Bath
 • Reykjavik
  Reykjavik
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service