Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Busreizen Groot-Brittannië
Keuze uit 14 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2019
April 2020
Mei 2020
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Groot-Brittannië
Goed voorbereid op vakantie

Per bus of per vliegtuig reist u naar Engeland, Wales of Schotland voor een prachtige busreis. Groot-Brittannië staat garant voor mooie steden, indrukwekkende landschappen en prachtige cultuur. Wij bieden uitstekende chauffeurs, gepassioneerde reisleiders en mooie programma’s.

Onze adviseurs

Als fan van de boeken en films van Harry Potter vind ik de busreis Heart of Schotland een echte aanrader. U heeft namelijk de gelegenheid om een rit te maken met de Jacobite Steam Train oftewel The Hogwards Express!

trudy
Trudy Busreizen specialist
Chantal
Chantal Busreizen specialist

Populaire bestemmingen in Groot-Brittannië

Onze reizen

Ontdek met onze chauffeur en/of reisleider de meest uitéénlopende hoogtepunten tijdens een busreis naar Groot-Brittannië, u heeft de keuze uit onder andere:

Naast onze busreizen naar Groot-Brittannië kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een autovakantie Groot-Brittannië of een stedentrip naar Londen per eigen vervoer, per trein of per vliegtuig.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de busreizen Groot-Brittannië met een 8,5 en de reisleiders zelfs met een 8,9! Gaat u dit jaar met hen mee?

Heeft u ook zin in een mooie groepsreis? Boek dan snel een busreis Groot-Brittannië.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 14 vakanties in Groot-Brittannië

Ervaringen

M.H.J. Geraedts we zijn voor het eerst met de Jong Intra op vakantie geweest en het is ons zeer goed bevallen. En de chauffeur én de reisleidster hebben ons een geweldige vakantie bezorgd. De kamers in de hotels waren allemaal heel schoon en het eten was voortreffelijk. We hebben genoten van alles wat we gezien en gedaan hebben. De reis voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Wij hebben dus genoten! (over de busreis Hebriden en Highlands)
Lees meer Lees minder
Marijke van der Schee Het hotel was prachtig gelegen aan zee. Bovendien zeer gunstig gelegen wat betreft het centrum van Hastings. (over busreis Ontdek het veelzijdige Kent)
Lees meer Lees minder
H. Stamps De reis was fantastisch. Wij hebben van begin tot eind genoten. De reisleiding was geweldig. Zowel de zeer ervaren chauffeur Adrie als de ongelofelijk enthousiaste reisleidster Trudy, die ons naar prachtige plekjes bracht en er zeer enthousiast over wist te vertellen. De tijd vloog om. Wij zijn zeker van plan om nogmaals terug te keren. Deze reis was een geweldige manier om kennis te maken met het hedendaagse Londen. (over de busreis naar Londen)
Lees meer Lees minder
Joke van Hees Voor de eerste keer een excursiereis per bus geboekt. Wij hebben ontzettend genoten van The South of England. Dit kwam zeker ook door de chauffeur, deze gaf je een veilig en vertrouwd gevoel, en regelde alles prima, Rene, heeft ons een geweldige reis bezorgd.
Lees meer Lees minder

Groot-Brittannië in beeld

 • Nationaal Park North York Moors
  Nationaal Park North York Moors
 • Landschap
  Landschap
 • St. Ives
  St. Ives
 • Orkney Eilanden
  Orkney Eilanden

Populaire vakanties in Groot-Brittannië

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 14 vakanties in Groot-Brittannië
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service