Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Gegarandeerd vertrek
Goed voorbereid op vakantie

We gaan weer rijden!
Onze enthousiaste chauffeurs en reisleiders kunnen niet wachten om weer samen met u op pad te gaan en u veilig naar uw vakantiebestemming te brengen. Met hun ervaring, passie, kennis, boeiende verhalen en enthousiasme weten ze elke reis tot een unieke en onvergetelijke belevenis voor u te maken.

Gegarandeerd vertrek
Twijfelt u nog of u dit jaar wel op reis wilt? Of wilt u graag op reis maar heeft u nog geen idee waarheen? Inmiddels zijn er diverse reizen die met de huidige aantallen gegarandeerd* door kunnen gaan. Hieronder vindt u een overzicht van alle reizen met gegarandeerd vertrek*. We houden dit voortdurend actueel zodat u weet waar u aan toe bent. Alleen in het geval van annuleringen en wijzigingen i.v.m. Covid-19 en bij uitzonderlijke calamiteiten (zoals bijvoorbeeld politieke onrust, natuurrampen of brand) behouden wij ons het recht voor om u een alternatieve reis aan te bieden voor de reisdata welke gegarandeerd vertrek hebben.

*onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. Covid-19.

Onze adviseurs

Wilt u zekerheid hebben dat uw groepsreis doorgaat? Kies dan één van onze reizen met gegarandeerd vertrek. Gegarandeerd een hele fijne vakantie!

 

Jan Willem
Jan Willem Busreizen en riviercruise specialist
Chantal
Chantal Busreizen en riviercruise specialist

Populaire bestemmingen in Gegarandeerd vertrek

Reisaanbod

Ieder jaar krijgen we vele voorboekingen van onze gasten voor onze busreizen en onze vlieg-busreizen. Hierdoor kunnen we al meteen bij het uitkomen van de brochure vele reisdata garanderen. Gedurende het seizoen komen er vele data bij als het minimum aantal deelnemers op de reisdatum bereikt wordt; hierdoor wordt ons aanbod van reizen met vertrekgarantie gedurende het seizoen steeds groter.

Gezien de huidige situatie zijn we voorzichtig met gegarandeerd vertrek. Daarom hebben we ervoor gekozen in onze brochure geen melding te maken van de gegarandeerd vertrekken. Op onze website, in ons reserveringssysteem en bij uw reisbureau kunt u eenvoudig terug vinden welke reizen we gedurende het seizoen gegarandeerd door laten gaan. Wanneer het minimum aantal deelnemers op de reisdatum bereikt wordt, zullen we de vertrekdatum markeren met gegarandeerd vertrek. Zo kunt u eenvoudig terugvinden welke reisdata er nog meer gegarandeerd door zullen gaan.

Heeft u ook zin in een heerlijke vakantie? Boek dan snel een reis met gegarandeerd vertrek!

Ervaringen

Meneer en mevrouw Rinsema Hoewel we nu met pensioen zijn hebben we onze dagen vol met verplichtingen. Onze bridgeclub, wekelijks oppassen op onze kleinzoon, ons vrijwilligerswerk etc. etc. Daarom was het zo fijn dat we al in januari de zekerheid hadden dat onze vakantie in september door zou gaan en we alles op tijd konden doorgeven. Echt perfect geregeld!
Lees meer Lees minder
Dhr Geus Al maanden lang hebben we ons kunnen verheugen op onze vliegreis, die gelukkig al in januari vertrekgarantie had. Mede dankzij onze geweldige reisleider hebben we genoten van de fantastische reis naar Ierland met veel informatie en prachtige landschappen. Ook was de reisleider erg gezellig en hebben we vaak gelachen!
Lees meer Lees minder
M. Bartels Ik vind de vertrekgarantie een mooi gegeven. Zo kan ik al vroegtijdig een datum uitkiezen en weet ik zeker dat ik op die datum op vakantie ga. Dit najaar ga ik mee naar Levico in Noord-Italië, ik kijke er nu al naar uit!
Lees meer Lees minder

Gegarandeerd vertrek in beeld

 • 20170328_DeJongIntra_0283
  20170328_DeJongIntra_0283
 • touringcar in Schotland
  touringcar in Schotland
 • IMG_6094
  IMG_6094
 • SAM_1251
  SAM_1251
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!