Wintersport eldorado Val Thorens

U bent aangekomen in het hoogstgelegen skistation van Les Trois Vallées en Europa (2300 m)! De appartementen en hotels staan hier midden in het skigebied, dus u kunt skiën tot aan uw deur. Val Thorens is autovrij; u kunt uw auto buiten het dorp parkeren (tegen betaling). Val Thorens biedt veel afwisseling: zowel beginners als topskiërs zullen zich hier thuis voelen. Maar ook snowboarders hebben de onbeperkte off-piste mogelijkheden ontdekt. Ook voor kinderen zijn er prima skimogelijkheden. Met de aanwezigheid van vele jongeren, kent Val Thorens een uitstekende après-ski in de discotheken, restaurants, bars en cafés.

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Snel, veilig en comfortabel

Onze buspendels naar Val Thorens worden uitgevoerd per luxe touringcar en door 2 chauffeurs die elkaar afwisselen zodat u altijd een uitgeruste chauffeur aan het stuur heeft. Nadat alle gasten zijn opgehaald rijdt u naar uw vakantiebestemming, waar u in de ochtend uitgerust zult aankomen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over een winteruitrusting voor uw auto, dure vignetten en tolgelden, dure benzinekosten en u kunt onderweg probleemloos wegdutten of een boekje lezen. Onze chauffeurs stoppen in de avonduren en in de ochtend een aantal keer, maar uiteraard wordt ’s nachts de avondrust gerespecteerd.

Wilt u ook zorgeloos, comfortabel, snel en veilig naar Val Thorens? Kies dan voor een buspendel naar uw bestemming!

Onze gasten beoordelen onze busreizen Val Thorens met gemiddeld een

8,5
onze gasten

Onze adviseurs

 • jlo
  Jan Willem
 • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
  Malindi
 • Rodger
  Rodger
 • trudy
  Trudy
Eindeloze pistes, sneeuwzeker, uitstekende hotel en de Franse keuken: wat wil je tijdens een wintersportvakantie nog meer?!
Rodger

Ervaringen van onze klanten

Alles was uitstekend georganiseerd tijdens onze busreis: we konden gratis parkeren bij Capelse Brug, de bus was mooi op tijd en zeer comfortabel en na een nachtje doorrijden werden we wakker in de Franse Alpen.

De beste vakanties van dit moment