Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Excursiereizen per bus
Keuze uit 73 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Oktober 2019
November 2019
December 2019
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Steeds meer mensen ontdekken de sfeer, het gemak en het comfort van een busreis. Gezellig met gelijkgestemden op pad en omdat u tijdens uw vakantie in 1 hotel verblijft is er voldoende tijd en gelegenheid voor uw eigen programmawensen. Gaat u mee met één van onze excursiereizen per bus?

Onze adviseurs

Wilt u naast mooie excursies ook lekker uitgerust van uw vakantie thuiskomen en misschien zelfs een dagje ‘thuisblijven’ dan is een bus excursiereis iets voor u! Bij een bus excursiereis verblijft u in 1 hotel, van hier uit worden mooie dagexcursies gemaakt. Dat wil zeggen dat u maar 1 keer uw koffer hoeft uit te pakken en niet meerdere keren uw verblijfsplaats hoeft te verkennen.

jlo
Jan Willem Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Onze bus excursiereizen zijn er in 2 varianten: een reis waarbij u al per bus uit Nederland vertrekt en een reis waarbij u per vliegtuig naar uw bestemming reist en waar de bus en de chauffeur op uw vakantiebestemming op u staan te wachten.

Naast onze bus excursiereizen door Europa kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor busrondreizen waarbij u tijdens uw reis in meerdere hotels verblijft.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de bus excursiereizen met een 8,2 en de chauffeurs van de bus excursiereizen met een 8,8!

Heeft u ook zin in een mooie groepsreis? Boek dan snel een bus excursiereis.

Het verschil tussen een excursiereis en rondreis

Tijdens onze excursiereizen zijn onze ervaren, deskundige chauffeurs tevens uw gastheer/-vrouw. Vanuit uw standplaatshotel ontdekt u bijzondere plekjes en maakt u de mooiste excursies met de Comfort Class of Luxury Class touringcar. Bij een rondreis per bus reist u per Comfort Class of Luxury Class touringcar door meerdere streken/landen en overnacht u in verschillende hotels. Bij de meeste rondreizen ontzorgen uw chauffeur én een deskundige reisleid(st)er. Bij onze vliegbusreizen vliegt u naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er aan, waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 73 vakanties

Ervaringen

J. van Vianen Fantastische week gehad door het mooie weer, maar ook door de chauffeur/reisleider die alles in goede banen leidde en steeds weer iets extra toevoegde aan de reis: een stop bij een mooie schildering in een kerk, het Ave Maria in Pertisau, een wandeling vanuit een bergrestaurant waarbij ieder naar zijn eigen kunnen naar beneden kon wandelen. Een pre ook dat de reisafstanden kort zijn en je niet de hele dag in de bus hoeft te zitten. (over de bus excursiereis Münster in het Alpbachtal)
Lees meer Lees minder
B. Loeffen Wij zijn enthousiast, zowel over de inhoud van de reis alsook de uitstekende chauffeur (Marcel) en gids (Bernd) t.a.v. diens plaatselijke kennis van Berlijn. (over bus excursiereis Berlijn)
Lees meer Lees minder
Mevrouw Soesterberg Een top reis met een lieve uitstekende en top chauffeur!! (over de bus excursiereis Costa Brava)
Lees meer Lees minder
Nicole en Pascal Het was prima, veel gezien, lekker geslapen en gegeten. De chauffeur wist ontzettend veel te vertellen. (over de bus excursiereis Ontdek het veelzijdige Kent)
Lees meer Lees minder
W.M. Voogt Fijne vakantie gehad, leuke groep en de chauffeur had veel kennis over de plaatsen waar we zijn geweest. We kregen goed uitleg over de plaatsen en wat ook belangrijk is dat de chauffeur een gezellige man is. Ook ‘s avonds in het hotel stond hij altijd voor je klaar als je vragen had over de reis. Het was een mooie en gezellige reis, ik zou deze zeker nog een keer willen doen. (over de bus excursiereis Drielandenreis)
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Bus excursiereizen
  Bus excursiereizen
 • Excursiereizen
  Excursiereizen
 • 20140327_Didam_0041-bewerkt
  20140327_Didam_0041-bewerkt
 • Groepsfoto
  Groepsfoto
 • 2013_20_jun_6587_gr_foto-1
  2013_20_jun_6587_gr_foto-1
 • 20140327_Didam_0066-bewerkt
  20140327_Didam_0066-bewerkt

Populaire vakanties in Excursiereizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 73 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service