Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Mei 2021
Juni 2021
Juli 2021
Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Wilt u veel van een land of streek zien maar heeft u geen zin om telkens in een ander hotel te overnachten? Steeds meer mensen ontdekken de sfeer, het gemak en het comfort van een excursiebusreis. Gezellig met gelijkgestemden op pad en omdat u tijdens uw vakantie in 1 hotel verblijft is er voldoende tijd en gelegenheid voor uw eigen programmawensen.

Onze adviseurs

Wilt u naast mooie excursies ook lekker uitgerust van uw rust tijdens uw vakantie? Dan is een busexcursiereis iets voor u! Bij een bus excursiereis verblijft u de hele vakantie in hetzelfde hotel. Vanuit het hotel maakt u mooie daguitstapjes in de omgeving. Dat wil zeggen dat u maar één keer uw koffer hoeft uit te pakken en niet meerdere keren uw verblijfsplaats hoeft te verkennen.

Chantal
Chantal Busreizen en riviercruise specialist
Chauffeurs en reisleiders
Uw chauffeur/ reisleider
Jan Willem
Jan Willem Busreizen en Riviercruise specialist

Excursiereizen bij de Jong Intra Vakanties

Gegarandeerd vertrek

Veel van onze reizen hebben gegarandeerd vertrek. Dit is onder voorbehoud van calamiteiten. Op de productpagina's van deze reizen staat duidelijk aangegeven op welke data een reis gegarandeerd vertrek heeft. Heeft uw voorkeursdatum nog geen gegarandeerd vertrek? Zodra zich een minimum aantal deelnemers voor de reis heeft ingeschreven, zal deze datum alsnog gegarandeerd worden. 

Lees meer over gegarandeerd vertrek

Alles vanuit één vast hotel

Bij onze excursiereizen wordt u door onze ervaren en deskundige chauffeurs naar uw hotel gebracht. Vanuit dit standplaats hotel ontdekt u de mooiste plekken in de omgeving en maakt u verschillende uitstapjes. Bij de meeste reizen is ook voldoende vrije tijd ingebouwd om op uw eigen gemak de omgeving van het hotel te verkennen. U verblijft de hele reis in hetzelfde hotel en hoeft dus maar één keer uw koffer uit te pakken.

Excursiereizen

Veelzijdig Duitsland

Voor afwisselende landschappen en gezellige steden hoeft u helemaal niet urenlang in de bus te zitten. Duitsland biedt mooie natuur, leuke steden en een heleboel gezelligheid! Wij hebben een groot aanbod van reizen door het land van onze oosterburen waarbij een hoop moois te zien is.

Overige bestemmingen

Naast bovenstaande landen biedt de Jong Intra Vakanties ook excursiereizen aan naar veel meer bestemmingen door Europa.

Dit jaar kunt u met ons op excursiereis naar:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 55 vakanties

Ervaringen

J. van Vianen Fantastische week gehad door het mooie weer, maar ook door de chauffeur/reisleider die alles in goede banen leidde en steeds weer iets extra toevoegde aan de reis: een stop bij een mooie schildering in een kerk, het Ave Maria in Pertisau, een wandeling vanuit een bergrestaurant waarbij ieder naar zijn eigen kunnen naar beneden kon wandelen. Een pre ook dat de reisafstanden kort zijn en je niet de hele dag in de bus hoeft te zitten. (over de bus excursiereis Münster in het Alpbachtal)
Lees meer Lees minder
B. Loeffen Wij zijn enthousiast, zowel over de inhoud van de reis alsook de uitstekende chauffeur (Marcel) en gids (Bernd) t.a.v. diens plaatselijke kennis van Berlijn. (over bus excursiereis Berlijn)
Lees meer Lees minder
Mevrouw Soesterberg Een top reis met een lieve uitstekende en top chauffeur!! (over de bus excursiereis Costa Brava)
Lees meer Lees minder
Nicole en Pascal Het was prima, veel gezien, lekker geslapen en gegeten. De chauffeur wist ontzettend veel te vertellen. (over de bus excursiereis Ontdek het veelzijdige Kent)
Lees meer Lees minder
W.M. Voogt Fijne vakantie gehad, leuke groep en de chauffeur had veel kennis over de plaatsen waar we zijn geweest. We kregen goed uitleg over de plaatsen en wat ook belangrijk is dat de chauffeur een gezellige man is. Ook ‘s avonds in het hotel stond hij altijd voor je klaar als je vragen had over de reis. Het was een mooie en gezellige reis, ik zou deze zeker nog een keer willen doen. (over de bus excursiereis Drielandenreis)
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Bus excursiereizen
  Bus excursiereizen
 • Excursiereizen
  Excursiereizen
 • 20140327_Didam_0041-bewerkt
  20140327_Didam_0041-bewerkt
 • Groepsfoto
  Groepsfoto
 • 2013_20_jun_6587_gr_foto-1
  2013_20_jun_6587_gr_foto-1
 • 20140327_Didam_0066-bewerkt
  20140327_Didam_0066-bewerkt

Populaire vakanties in Excursiereizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 55 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Bijna 50 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service