Vind Busreizen Europa
Keuze uit 91 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Maart 2021
April 2021
Mei 2021
Intro
Lees alles over Europa
Goed voorbereid op vakantie

Wij zijn al 45 jaar specialist in het organiseren van busreizen. Binnen Europa hebben wij een groot aanbod. U kunt kiezen voor een excursiereis met chauffeur en reisleider, een rondreis met chauffeur en reisleiding vanuit de Jong Intra Vakanties waarbij u meerdere landen/streken bezoekt of een zogeheten vliegbusreis met lokale chauffeur en lokale reisleiding vanuit de Jong Intra Vakanties. U vliegt naar de bestemming en stapt daar op de lokale touringcar. Volop keuze. Van Italië, Spanje en Duitsland tot aan Tsjechië, Noorwegen en Polen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 91 vakanties in Europa

Vervoer

Naar de bestemming reizen

In ons aanbod zijn er 2 soorten busreizen:

 • Busreizen waarbij u per touringcar uit Nederland naar uw bestemming reist.
 • Busreizen waarbij u per vliegtuig naar uw bestemming reist en vanaf het vliegveld verder reist met de touringcar.

Naar de bestemming met de bus

Uit ons ophaalschema kunt u een opstapplaats in de buurt uitkiezen. U heeft de keuze om zelf naar de opstapplaats te rijden of om gebruik te maken van onze taxiservice. U kunt er ook voor kiezen om zelf naar de wisselplaats in Beek (Gelderland) te rijden. Hier stapt u over op onze moderne touringcar, waarmee de excursie plaats vindt. Hier start uw vakantie!

Naar de bestemming met het vliegtuig

Bij onze zogeheten vlieg-busreizen begint uw vakantie met een vliegreis naar de bestemming. Vanaf daar stapt u over op onze moderne touringcar, waar de excursie mee plaats vindt. Onze reisleider wacht u op, op de luchthaven.

Comfort Class touringcar

Onze Comfort Class touringcar is uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat en airconditioning. De stoelen zijn comfortabel afgestemd met een afstand van 85 centimeter.

Luxury Class touringcar

Een aantal reizen worden uitgevoerd met de Luxury Class touringcar. Deze touringcars voorzien u van nog meer comfort met een stoelafstand van maar liefst 92 centimeter, zijwaarts verstelbare stoelen, verstelbare voet- en hoofdsteunen, eigen stopcontacten en luxe bekleding.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Al 45 jaar dé busreizen specialist

Wij organiseren al 45 jaar busreizen. Onze busreizen en touringcars zijn zo afgesteld, dat u een onbezorgde vakantie heeft. Dat is onze passie, al 45 jaar lang!

Een groepsgrootte van maximaal 44 personen

Wij luisteren naar onze gasten en zijn er achter gekomen dat de groepsgrootte een belangrijke rol speelt in het comfort van een busvakantie. Daarom bieden wij busreizen aan met een groepsgrootte van maximaal 44 personen. Voor onze reizen met reisleiding hanteren wij een maximum van 38 personen. Daarnaast hebben wij een aantal bijzondere reizen met een groepsgrootte van 28 personen.

Winnaar Nederlandse Vakantie Award beste busvakanties

In 2016 en 2017 mochten wij de Nederlandse Vakantie Award voor beste busvakanties in ontvangt nemen en daar zijn wij ontzettend trots op!

Europa in beeld

 • Busreizen Europa
  Busreizen Europa
 • Busreizen Europa
  Busreizen Europa

Vergelijkbaar

Naast busreizen Europa, bieden wij ook busreizen buiten Europa aan.

Populaire vakanties in Europa

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 91 vakanties in Europa
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Veel gegarandeerde vertrekken
 • Zeer deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders
 • Reis per comfortabele touringcar, géén dubbeldekkers!