Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Sauerland en Duitsland.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Genoeg te doen

Willingen ligt op de grens van het Upland en Hochsauerland. Willingen heeft de hoogste bergen van Sauerland en ligt zelf op ongeveer 520 meter hoogte. Daarnaast is Willingen een gezellige stadje en heeft veel te bieden. Een gezellige winkelstraat, uitstekende restaurants, comfortabele hotels, pensions en vakantiewoningen.

Algemeen
Ervaringen

Reisaanbod

De grote variatie aan recreatie- en sportaanbod in Willingen is uniek! Zo heeft Willingen een avontuurmidgetgolfbaan, bezoekersmijn, indoor-ijsbaan, gondellift, Hochheidetoren, glasblazerij, kartbaan, klimhal, Lagunen-zwemparadijs, Mühlenkopfschans, zomerrodelbaan, Wild-und Freizeitspark, bierbrouwerij, goed onderhouden netwerk van wandelpaden, mountainbike-parcours met freeride en downhillparcoursen.

Naast onze busreizen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een wintersportvakantie naar Willingen of een autovakantie naar Duitsland.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de busreizen Willingen met een 9,1!

Heeft u ook zin in een comfortabele reis naar Willingen? Boek dan snel een busreis.

Onze gasten beoordelen onze busreizen Willingen met gemiddeld een

9,0
onze gasten

Onze adviseurs

  • jlo
    Jan Willem
  • Rodger
    Rodger
  • trudy
    Trudy

Hotel Friedereke is een heerlijk hotel! De familie Stede staat 24 uur per dag voor haar gasten klaar. Vanaf het hotel kunt u heerlijke boswandelingen maken of genieten van de mooie uitstapjes per bus.

Trudy

Ervaringen van onze klanten

Dit was onze derde keer in Willingen. Heel gezellig dorp en ook genoeg te doen voor kinderen. We gaan zeker voor een vierde keer terug. Daarnaast was de busreis ook goed verlopen en hadden we een gezellige chauffeur.

Zelfs in de zomerperiode is er veel te doen. Ook de mensen zijn zeer vriendelijk. En de busreis was makkelijk vol te houden. Vriendelijke chauffeur en comfortabele stoelen.