Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Ardennen
Goed voorbereid op vakantie

De Ardennen zijn een laaggebergte in oostelijk België, Noord-Luxemburg en een stukje aangrenzend Frankrijk. Het gebied is vanwege de arme bodem en de moeilijke bereikbaarheid altijd ongerept en dunbevolkt gebleven, alleen aan de rand bevinden zich enkele grote steden als Luik en Namen.

Onze adviseurs

De busreis naar de Belgische Ardennen staat niet alleen voor ongerepte natuur, maar ook voor mooie bezienswaardige plaatsen. Zo gaan we naar Dinand, Luxemburg-Stad en Bastogne, maar staat ook een dagtocht naar de Franse hoofdstad Parijs op het programma. Deze busreis is een echte aanrader!

trudy
Trudy Busreizen specialist

Populaire bestemmingen in Ardennen

Ons reisaanbod

De Ardennen zijn een uitstekende bestemming voor een busvakantie. Het mooie natuurgebied bevindt zich op slechts enkele uren rijden vanaf Nederland. Onze verblijfsplaats Bouillon is zeker één van de leukste en gezelligste plaatsjes van de Belgische Ardennen en ligt niet ver van de grens met Frankrijk. Vanwege de ligging is het een uitstekend uitgangspunt voor mooie afwisselende excursies naar bijvoorbeeld Bastogne, Parijs en Luxemburg.

Naast onze busreizen naar de Ardennen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een stedentrip Brussel, stedentrip Antwerpen, stedentrip Brugge of stedentrip Gent.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de busreizen Ardennen met een 8,0 en de chauffeurs van de busreizen Ardennen zelfs met een 8,4!

Heeft u ook zin in een geheel verzorgde groepsreis? Boek dan snel een busreis Ardennen.

Ervaringen

Mevrouw Fokkema De busreis naar de Ardennen was erg leuk. De reistijd was kort, het hotel was prima en we hadden een leuke groep. We hebben leuke tochten gemaakt door de omgeving en de chauffeur kon onderweg ook veel vertellen.
Lees meer Lees minder

Ardennen in beeld

 • Dinant vanaf het water
  Dinant vanaf het water
 • Ardennen
  Ardennen
 • Bouillon
  Bouillon
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service