Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Amerika
Goed voorbereid op vakantie

Busreizen Amerika met complete, goed uitgebalanceerde routes en programma's, goede centraal gelegen hotels en met vrijwel altijd gegarandeerd vertrek. U reist in internationaal gezelschap en wordt begeleid door een ervaren en deskundige Nederlandssprekende reisleiding en een ervaren chauffeur.

Onze adviseurs

Geniet van onze busreizen met allen gegarandeerd vertrek. Zo loopt u nooit de kans dat uw reis geen doorgang zal vinden en kunt u met zekerheid genieten van alle voorbereidingen.

Jan Willem
Jan Willem Busreizen en Riviercruise specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen in Amerika

Reisaanbod

Een groepsreis Amerika is de ideale manier om dit land op ontspannen en zorgeloze wijze te ontdekken. Terwijl u lekker achterover leunt in uw luxe touringcar brengt de chauffeur u naar de mooiste bezienswaardigheden. Om nog meer uit uw vakantie te halen kunt u ter plaatse een aantal unieke excursies en dinermogelijkheden bijboeken.

Een greep uit onze busreizen Amerika:

Kortom een busrondreis Amerika biedt u een heerlijke vakantie op een ontspannen manier! Een busreis Amerika toch niet helamaal je ding? Bekijk dan eens onze rondreizen door USA of maak een fly drive Amerika!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties in Amerika

Ervaringen

Arie en Monique van Zwieten Na al vele rondreizen per bus door Europa te hebben gemaakt, wilden we heel graag een keer naar Amerika om ook daar de vele hoogtepunten te ontdekken. In iets meer dan 3 weken zijn we van New York aan de oostkust naar San Francisco aan de westkust gereisd en hebben daarbij een complete indruk van de veelzijdigheid van dit enorme land gekregen. De bus was zeer comfortabel en alle extra informatie van de enthousiaste Nederlandssprekende reisleiding maakte de reis helemaal af. We gaan zeker nog een keer terug om ook de zuidelijke staten te ontdekken!
Lees meer Lees minder
John en Femke Alle enorme en schitterende nationale parken van het Westen hadden we vorig jaar al uitgebreid bekeken en dit jaar wilden we graag de grote steden in het Oosten verkennen. New York, Boston, Washington DC, Philadelphia ... we zijn er allemaal geweest en hebben enorm genoten! We hadden ook overal voldoende tijd om de hoogtepunten te bekijken en ook nog wat vrije tijd om op eigen gelegenheid rustig rond te wandelen. We'll be back!
Lees meer Lees minder

Amerika in beeld

 • Video Amerika
  Video Amerika
 • San Francisco - Golden Gate Bridge
  San Francisco - Golden Gate Bridge
 • LA Mann's Chinese Theater
  LA Mann's Chinese Theater
 • Capitool - Washington
  Capitool - Washington
 • Napa Valley wijnlanden
  Napa Valley wijnlanden
 • Ottawa
  Ottawa
 • Quebec City
  Quebec City
 • 8
  foto's
  New England

Populaire vakanties in Amerika

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties in Amerika
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service