Brochure

Zonvakanties 2021 en 2022

Looptijd: van mei 2021 tot en met december 2022

Natuurlijk naar de zon!

Spanje, Italië, Portugal, Malta en Griekenland zijn vakantielanden bij uitstek met mooie steden, goudgele stranden, een opeenstapeling aan cultuur, een ‘keuken’ om uw vingers bij af te likken en een historie in toerisme die zijn weerga niet kent. Daarom staan al deze Zuid-Europese landen al jaren in de top van populairste bestemmingen van de Nederlandse vakantieganger.

Of u nu kiest voor een zorgeloze, relaxte zonvakantie, lekker wilt stappen met vrienden en vriendinnen of cultuur op wilt snuiven; al deze landen hebben een ruime keus aan accommodaties om dit te beleven. Voor ieder wat wils!  

Van mooie gezinsappartementen tot all inclusive hotels met de heerlijkste buffetten. Van een gemoedelijke agriturismo en een landelijk gelegen Quinta tot een resort met prachtige glijbanen. Bovendien zijn er in alle landen voldoende activiteiten te ontplooien als u niet aan het strand wilt liggen, door een gezellig stadje wilt slenteren of in het zwembad wilt dobberen. Wandelen, (water)fietsen, surfen, canyoning, jeepsafari of wijnproeven; u hoeft vaak niet lang te zoeken om een leuke activiteit te vinden!

Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod aan reizen en accommodaties maakt het voor u mogelijk om voor uw hele gezelschap de ideale vakantie samen te stellen. U kunt namelijk niet alleen een complete reis uit ons programma boeken, maar ook losse reiselementen uit het Magazine en van onze website met elkaar combineren!


Terug Online bekijken