Brochure

Wintersport 2020-2021 - NIEUW!

Looptijd: van november 2020 tot en met mei 2021

Voor een waanzinnige wintersportvakantie bent u in Noorwegen, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Canada aan het juiste adres. Zeven landen in één brochure waar u kunt rekenen op een gastvrij ontvangst en een onbezorgd verblijf. Gewoon perfect geregeld!

Noorwegen, rust gecombineerd met winterse avonturen

Noorwegen is een ideale bestemming voor wintersporters die op zoek zijn naar rust en ruimte op de piste. Geen lange wachtrijen bij de skiliften en perfecte sneeuwcondities! Combineer uw wintersportvakantie met winterse activiteiten. Denkt u hierbij aan slapen in een iglo of op pad met husky’s en rendieren.

Frankrijk, enorme aaneengesloten skigebieden op grote hoogtes!

Frankrijk staat bekend vanwege zijn uitdagende en hooggelegen skigebieden. De hoge ligging zorgt ervoor dat deze wintersportbestemming zeer sneeuwzeker is. De charmante bergdorpen met een ruim scala aan familievriendelijke chalets, appartementen en hotels (aan de piste) vormen de perfecte omstandigheden voor een onvergetelijke wintersportvakantie.

Italië, veel zonuren en heerlijk eten!

Een wintersportvakantie in Italië betekent wintersportplezier voor het hele gezin en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De combinatie van zon, ideale sneeuwcondities en het heerlijke eten zorgen ervoor dat dit een geliefd wintersportland is.

Oostenrijk, Gemütlichkeit en een bruisende après ski

In de gastvrije Oostenrijkse Alpen waar Gemütlichkeit het toverwoord is, staat de wintersporter centraal. Oostenrijk biedt tal van wintersportmogelijkheden voor beginners, gevorderden en families. Na een heerlijke dag op de piste sluit u de dag af in een van de vele après ski-gelegenheden. Kortom: Oostenrijk biedt voor ieder wat wils! Niet gek dat Oostenrijk op nummer 1 van favoriete wintersportbestemmingen onder Nederlanders staat.

Duitsland, sneeuw dichtbij huis!

Wintersport in Duitsland is populairder dan ooit! Voor een korte wintersportvakantie dichtbij huis raden wij u een verblijf aan in Willingen of Winterberg. Vanwege de gemoedelijke sfeer en overzichtelijke pistes is Duitsland een populaire bestemming onder families met jonge kinderen en beginners. De allerkleinsten maken hier voor het eerst kennis met wintersport.

Zwitserland, de bakermat van de wintersport

Zwitserland is een wintersportland van extremen. De torenhoge bergtoppen, mondaine wintersportplaatsjes en authentieke sfeer zorgen ervoor dat u zich als wintersporter snel thuis voelt. Wij verrassen u graag met ons scherp geprijsde aanbod in Zwitserland.

Canada, een onvergetelijke ervaring en 100% sneeuwzeker

Een wintersportvakantie in Canada is iets dat u een keer meegemaakt moet hebben! Maak kennis met de uitgestrekte pistes en spectaculaire afdalingen door beboste gebieden. De variatie aan pistes en de grootte van de skigebieden zorgen ervoor dat iedere wintersporter zich hier naar hartenlust kan uitleven.

Wat uw voorkeur ook is, onze Wintersport brochure heeft voor iedereen wel een passend aanbod. Graag nodigen wij u uit een kijkje te nemen en wensen u alvast veel voorpret bij het bepalen van uw keuze.


Terug Online bekijken