Brochure

Thailand

Looptijd: van november 2020 tot en met oktober 2022

Thailand, uw vakantieland!

Het is een hele ervaring om Thailand te ontdekken. Het is al jarenlang één van onze populairste verre vakantiebestemmingen. Vanaf het eerste moment dat ik dit land bezocht ben ik onder de indruk geraakt. Naast culturele schatten, prachtige natuurlandschappen en schitterende stranden, ook uitersten als eeuwenoude steden tot het moderne, dynamische Bangkok. Deze superlatieven in combinatie met een aangenaam klimaat, betaalbare accommodaties, een vriendelijke bevolking en een verrukkelijke keuken maken Thailand geschikt voor vele vormen van vakantie.

In 1997 startte de Jong Intra Vakanties met het organiseren van reizen naar Thailand. Reizen in groepsverband, maar ook op individuele basis. Sinds die tijd hebben vele tienduizenden gasten van onze kwalitatief hoogwaardige reizen kunnen genieten. Wij schreeuwen het niet van de daken, maar onze gasten zijn uiterst tevreden over de kwaliteit en het prijskaartje dat aan onze vakanties hangt. Ons reisleidersteam in Thailand wordt bijzonder hoog door onze klanten gewaardeerd. Wij zijn trots op hen en op hetgeen wij met dit team in bijna twintig jaar opgebouwd hebben. Twintig jaar Thailand betekent dat u tal van aantrekkelijke reisaanbiedingen in deze gids vindt, verkregen na twintig jaar samenwerking met goede en betrouwbare partners.

De keuze is aan u. Bladert u door deze gids en vindt u niet wat u zoekt omdat uw wensen net iets verder gaan, hebben wij de oplossing. Onze afdeling Maatwerk kan er dan namelijk voor zorgen dat bijna al uw vakantiewensen worden gerealiseerd.

De aangevraagde brochures worden 1x per week op dinsdag verzonden.


Terug Online bekijken