Brochure

Spanje • Portugal Winterzon 2020-2021

Looptijd: van november 2020 tot en met maart 2021

De populariteit van beide landen is de laatste jaren enorm toegenomen. En dat is niet voor niks, beide landen hebben enorm veel te bieden aan strand, natuurschoon, gastronomie en cultuur. In ons zéér uitgebreide aanbod vakanties naar Spanje en Portugal is voor ieder wat wils te vinden, zeker ook in de winter!

Accommodaties naar ieders wens
Of u nu in een appartement wilt verblijven of juist liever tot rust komt in een adult-only hotel, zelf lekker koken of op All-Inclusive basis wilt overnachten; u vindt het in ons programma! Ook voor een langer verblijf om de Nederlandse winter te ontvluchten hoeft u niet verder te zoeken, want ook daar hebben wij diverse geschikte vakantie voor! Kortom, voor een heerlijke vakantie op het Iberisch schiereiland, bij ons bent u aan het juiste adres.

Flexibele vervoersmogelijkheden
Wie bieden u diverse mogelijkheden om vervoer naar uw vakantieadres te boeken.   Zo vliegen wij met meerdere lijndienst -én lowcost vliegmaatschappijen. U heeft de keuze uit meerdere luchthavens vanuit Nederland, België en Duitsland, waar vandaan gevlogen wordt naar diverse luchthavens in Spanje en Portugal. Een andere comfortabele mogelijkheid is een reis per comfortabele touringcar. Vanuit meerdere opstapplaatsen door heel Nederland brengen de luxe royal class en first class touringcars u veilig naar Benidorm aan de Costa Blanca. Uiteraard kunt u ook alleen het hotel of appartement bij ons reserveren indien u liever met uw eigen auto reist.

Autorondreizen en Fly-drives
De Jong Intra Vakanties is al jaren specialist op het gebied van autorondreizen.  Wij bieden u zorgvuldig uitgestippelde autorondreizen. Als extraatje ontvangt u direct na boeking een link waarmee u een ANWB wegenkaart en/of reisgids kunt bestellen, zodat de voorpret van het voorbereiden van uw reis meteen kan beginnen. Heeft u al een route in uw hoofd die u graag zou boeken? Onze maatwerk-collega’s helpen u graag!

De brochure Spanje Portugal Winter 2020-2021 is uitsluitend online in te zien. Voor meer informatie en het actuele reisaanbod kunt u onze website raadplegen.
Terug Online bekijken