Brochure

Spanje • Portugal 2021

Looptijd: van november 2019 tot en met december 2021

De populariteit van beide landen is de laatste jaren enorm toegenomen. En dat is niet voor niks, beide landen hebben enorm veel te bieden aan strand, natuurschoon, gastronomie en cultuur. In ons zéér uitgebreide aanbod vakanties naar Spanje en Portugal is voor ieder wat wils te vinden.

Accommodaties naar ieders wens
Of u nu met uw gezin naar een populaire camping of een kindvriendelijk hotel met waterpark en animatie wilt, of juist liever tot rust komt in een adult-only hotel, u vindt het in ons programma!
Zoekt u een appartement of hotel waar veel jongeren verblijven en die lekker centraal bij de uitgaansgelegenheden liggen in bijvoorbeeld Lloret de Mar of Blanes, ook daar hebben wij diverse geschikte vakantie voor!
Kortom, voor prima budget accommodaties tot luxe 5-sterrenresorts, bij ons bent u aan het juiste adres.

Flexibele vervoersmogelijkheden
Wie bieden u diverse mogelijkheden om vervoer naar uw vakantieadres te boeken.  
Zo vliegen wij met meerdere lijndienst -én lowcost vliegmaatschappijen. U heeft de keuze uit meerdere luchthavens vanuit Nederland, België en Duitsland, waar vandaan gevlogen wordt naar diverse luchthavens in Spanje en Portugal.
Een andere comfortabele mogelijkheid is een reis per comfortabele touringcar. Vanuit meerdere opstapplaatsen door heel Nederland brengen de luxe royal class en first class touringcars u veilig naar diverse bestemmingen aan de Costa Brava, Costa de Barcelona, Costa Dorada en de Costa Blanca. Uiteraard kunt u ook alleen het hotel of appartement bij ons reserveren indien u liever met uw eigen auto reist. Wij zijn u ook graag behulpzaam bij het boeken van een overnachtingshotel voor onderweg.

Autorondreizen en Fly-drives
De Jong Intra Vakanties is al jaren specialist op het gebied van autorondreizen.  Wij bieden u zorgvuldig uitgestippelde autorondreizen. Als extraatje ontvangt u direct na boeking een link waarmee u een ANWB wegenkaart en/of reisgids kunt bestellen, zodat de voorpret van het voorbereiden van uw reis meteen kan beginnen. Heeft u al een route in uw hoofd die u graag zou boeken? Kijk dan ook eens bij ons à la carte programma!

Terug Online bekijken