Brochure

Scandinavië • IJsland Winter 2020-2021

Looptijd: van november 2020 tot en met april 2021

Scandinavië & IJsland raken de laatste jaren steeds meer in trek als winterbestemming. We hebben een online brochure boordevol sneeuwplezier in het hoge noorden. Het is er sneeuwzeker, de bevolking is gastvrij, de faciliteiten zijn uitstekend en er is een zeer goede mix van moderne en traditionele elementen. We hebben voor u een ruime keuze aan winterarrangementen samengesteld, variërend van belevenisvakanties waarbij sneeuwscooters, husky's en rendieren de hoofdrol spelen, tot de traditionele ski- en snowboardvakanties in de populaire Noorse en Zweedse wintersportgebieden.

Uiteraard kunnen we ook uw ferry-overtocht of vliegreis regelen, met aansluitend transfer of autohuur. In de brochure treft u winterreizen naar Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland, alle vier bijzondere winterbestemmingen. Wij wensen u veel plezier bij het uitkiezen en voorbereiden van uw reis.

De brochure Scandinavië & IJsland Winter 2020-2021 is uitsluitend online in te zien. Voor meer informatie en het actuele reisaanbod kunt u onze website raadplegen. Bekijk hier alle wintersportreizen naar Noorwegen en Zweden en of bekijk hier onze winterbelevingsreizen naar IJsland, Zweden, Noorwegen en Fins Lapland.

Terug Online bekijken