Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Brochure

Scandinavië • IJsland 2019

Looptijd: van november 2018 tot en met december 2019

Onze brochure Scandinavië en IJsland 2019 staat weer vol met mooie reizen naar Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland en IJsland. We hebben een uitgebreid aanbod aan autorondreizen, al dan niet met fly-drive of een overtocht per cruiseferry vanuit Duitsland of Denemarken.

Rondreizen per trein, bus en/of ferry
Wilt u liever niet zelf rijden, dan kunt u kiezen tussen een reis met trein, bus en/of ferry. Lekker ontspannen, centraal gelegen hotels, geen lange autoritten en geen parkeer- of tolkosten. U kunt zelfs per trein tot aan de poolcirkel reizen!

Familiereizen
Voor gezinnen met kinderen hebben we leuke familiereizen met outdoor-activiteiten en natuurlijk het wereldberoemde attractiepark LEGOLAND® in het Deense Billund.

Vakantiewoningen
Het aanbod vakantiehuizen in Zweden en Noorwegen is uitgebreid. U kunt nu ook met ons naar Zweeds Lapland waar uw vakantiewoning in de natuur van alle gemakken is voorzien. Bovendien zijn de dagen hier extra lang, aangezien tijdens de midzomernachten de zon niet onder gaat.

Mocht u geïnspireerd zijn geraakt door ons aanbod, maar liever uw eigen reisroute willen uitstippelen, dan kunnen we een maatwerkreis verzorgen. Neem contact op met onze afdeling Maatwerk Europa. 

Terug Online bekijken