Brochure

Riviercruises

Looptijd: van april 2022 tot en met oktober 2022

Bent u op zoek naar een riviercruise over de Nederlandse, Belgische, Duitse of Oostenrijkse rivieren? Dan bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres! Of u een kort uitstapje wilt maken of 15 dagen wilt genieten van een mooie riviercruise, de keuze is aan u.

Comfortabel en volledig verzorgd 
De hedendaagse schepen zijn uiterst comfortabel en de keukenbrigades zijn perfect opgeleid. Het maakt niet uit of u aan boord stapt van een 3- of een 4-sterren schip, de bemanning maakt het u meteen al naar de zin. U voelt zich bij de eerste stap op de loopplank van harte welkom en de verzorging aan boord laat echt niets te wensen over. Het grote pluspunt dat uw hotel met u meereist en het feit dat alle maaltijden aan boord inclusief zijn, zorgen ervoor dat een riviercruise een heerlijk ontspannen manier van reizen is!

MPS Horizon
Het MPS Horizon voert al vele jaren, tot volle tevredenheid, diverse cruises exclusief voor de Jong Intra Vakanties uit. Het is een schip met een familiair karakter, aan boord wordt u echt in de watten gelegd en gedurende de hele reis wordt u niet alleen door het gepassioneerde personeel maar ook door onze eigen reisleidster Marina Eikelenboom ontzorgd. Zij zorgt er samen met de bemanning van het MPS Horizon voor dat u een onvergetelijke riviercruise op uw lijstje kunt bijschrijven. Zij begeleidt u tijdens de excursies die u eventueel bij boekt, zij zorgt desgewenst voor een gezellig samenzijn tijdens de avonduren en onze gasten vinden het een prettige bijkomstigheid dat zij altijd op haar kunnen terug vallen. Gezien het feit dat wij jaarlijks vele trouwe gasten aan boord van de Horizon mogen begroeten, hebben wij drie nieuwe routes in Nederland en één nieuwe route in Duitsland toegevoegd.

Namens het hele team van de Jong Intra Vakanties wensen wij u een onvergetelijke riviercruise toe.

De aangevraagde brochures worden 1x per week op dinsdag verzonden.


Terug Online bekijken