Brochure

Paasreizen per bus

Looptijd: van april 2022 tot en met april 2022

Pasen is een tijd van samen zijn, gezellig eten en een paar dagen vrij om eropuit te trekken.

In dit online magazine vindt u ons speciale aanbod Paasreizen per bus, uiteraard geheel verzorgd zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

 

Kiest u voor één van de mooie reizen in ons eigen land? Bezoek het mooie Friesland, de provincie Groningen met zijn gelijknamige hoofdstad of verblijf in de heuvels van Zuid-Limburg. 
Of gaat u liever de grens over naar onze oosterburen? Dan kunt u kiezen uit de Duitse hoofdstad Berlijn, een reis langs de Moezel of de Rijn of het mooie Zwarte Woud. 
Een andere mooie combinatie van landen maakt u met onze Paasreis vanuit Mulhouse. Zwitserland, Frankrijk en Duitsland in één prachtige Paasreis! 
Ook Oostenrijk en Zwitserland ontbreken niet. Ontdek de Oostenrijkse Bundesländer Tirol of Karinthië, of geniet tijdens een unieke treinrit door de Zwitserse Alpen tijdens een Paasreis in dit mooie land.

 

Extra comfort: de Paasreis vanuit Mulhouse en de reizen naar Oostenrijk en Zwitserland worden uitgevoerd met onze Luxury Class touringscars.

 

Heerlijk een paar dagen er tussenuit met Pasen? Of zelfs al wat langer op reis in het voorjaar van 2022? Ga dan mee op een Paasreis van de Jong Intra Vakanties.

We hopen u dit jaar te mogen begroeten op één van onze mooie busreizen!


Dit magazine is uitsluitend online te bekijken en kunt u niet aanvragen.

Terug Online bekijken